Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magánúton mennyibe kerül egy...

Magánúton mennyibe kerül egy abortusz és miben másabb mint a kórházban?

Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Az eljárás ugyan az csak a körités más. Árat nen tudok mondani de tuti 100ezer is megvan. Szerencsére nekem még nem kellett igénybe venni az abortuszt és remélem nem is kerül rá sor.
2015. márc. 29. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Magánúton is kórházban csinálják az abortuszt. Ha magánklinikára mész, az is kórháznak számít.

Talán a magán klinikákban nincs olyan szoba, ahol 7-8-an vannak együtt. Gondolom, az ellátás is magasabb színvonalú.

2015. márc. 29. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
mièrt is lettem lepontozva nullára????? Igazam van mindenhol ugyan úgy csinálják csak más a körités alatt a körülményeket értem ( szoba stb...) de tudod mit egészségetekre... ostoba nép..
2015. márc. 29. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Szar lehet ám google nélkül élni. De szerencsére itt van nekünk a jó öreg GYK.

pl:

[link]

"Nőgyógyászati kisműtétek (Curettage, terhesség megszakítás, abrasio stb.)

Tartalmazza az orvosi díjat, akórházi az ápolást 1 napig 2 ágyas fürdőszobás szobában történő elhelyezéssel, étkezéssel.

60 000 Ft

A kisműtét utáni kontroll vizsgálat 17 000 Ft"

2015. márc. 29. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, jó hogy van, csak kár hogy ennyi itt az agyhalott. Köszi a válaszokat!
2015. márc. 29. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Annyiban mãs,hogy nem érnek atrocitások,jobb a környezet,az intim szférád,meg a titoktartás nem sérül.Állami kórházban ez teljesen kiszámíthatatlan.
2015. márc. 31. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
2%
Kérlek tartsd meg a babát!!! Nagyon megbánnád később, ha másképp döntenél, de akkor már késő lenne!!! Gondolkodj, mielőtt teszel valamit, sok szenvedéstől megkímélheted magad! A testedben ÉLET növekszik, vigyázz rá!! Meglátod sok örömed lesz benne, egy kisbabánál nincs csodálatosabb a földön, ezt tapasztalatból tudom :)
2015. ápr. 2. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!