Magánúton mennyibe kerül egy abortusz és miben másabb mint a kórházban?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 17:09
1/7 anonim válasza:
Az eljárás ugyan az csak a körités más. Árat nen tudok mondani de tuti 100ezer is megvan. Szerencsére nekem még nem kellett igénybe venni az abortuszt és remélem nem is kerül rá sor.
2/7 anonim válasza:
Magánúton is kórházban csinálják az abortuszt. Ha magánklinikára mész, az is kórháznak számít.
Talán a magán klinikákban nincs olyan szoba, ahol 7-8-an vannak együtt. Gondolom, az ellátás is magasabb színvonalú.
3/7 anonim válasza:
mièrt is lettem lepontozva nullára????? Igazam van mindenhol ugyan úgy csinálják csak más a körités alatt a körülményeket értem ( szoba stb...) de tudod mit egészségetekre... ostoba nép..
4/7 anonim válasza:
Szar lehet ám google nélkül élni. De szerencsére itt van nekünk a jó öreg GYK.
pl:
"Nőgyógyászati kisműtétek (Curettage, terhesség megszakítás, abrasio stb.)
Tartalmazza az orvosi díjat, akórházi az ápolást 1 napig 2 ágyas fürdőszobás szobában történő elhelyezéssel, étkezéssel.
60 000 Ft
A kisműtét utáni kontroll vizsgálat 17 000 Ft"
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, jó hogy van, csak kár hogy ennyi itt az agyhalott. Köszi a válaszokat!
2015. márc. 29. 22:10
6/7 anonim válasza:
Annyiban mãs,hogy nem érnek atrocitások,jobb a környezet,az intim szférád,meg a titoktartás nem sérül.Állami kórházban ez teljesen kiszámíthatatlan.
7/7 anonim válasza:
Kérlek tartsd meg a babát!!! Nagyon megbánnád később, ha másképp döntenél, de akkor már késő lenne!!! Gondolkodj, mielőtt teszel valamit, sok szenvedéstől megkímélheted magad! A testedben ÉLET növekszik, vigyázz rá!! Meglátod sok örömed lesz benne, egy kisbabánál nincs csodálatosabb a földön, ezt tapasztalatból tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!