Abortusz utan egy hónappal, ha már nincs vérzés óvszerrel lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Én nem biztos, hogy készen állok még erre, inkább a Párom miatt kérdezem, bár Ő nem erőlteti de tudom, hogy szeretne egyutt lenni velem. En azota sem kivanom sajnos a szexet, nem tudom meg fog -e változni, de gondoltam erdeklodom. Meg nem jott meg az első menstruáció sem. Az sem biztos, hogy menni fog a dolog, erőltetni nem akarjuk csak nem tudom hogy meddig kell varni. Ha jol tudom hat hét az előírt, de nekem mar 2 hete nincs verzesem.2015. márc. 28. 14:49
1/10 anonim válasza:
A 6 hét akkor is hat hét, ha egy percig nem vérzik az ember. Minden, vérzéssel nem járó nőgyógyászati műtét után is ennyi a várakozási idő.
2/10 anonim válasza:
Abortusz után is 6 hétig tilos a szex a fertőzésveszély miatt.
3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! Folyton remegek ha hozzam er a Párom rettenetesen felek, hogy ujra teherbe esek megha vedekeznenk is. Pszichesen teljesen leepultem ezen a teren :( es a testem is reagál ra. De azt hiszem ez termeszetes.
2015. márc. 28. 15:03
5/10 Ditta323 válasza:
Hát kedves kérdező akkor sajnos el kell, hogy keserítselek. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz egy jó darabig nem is fogod élvezni a szexet, akár több hónapon át. Nem volt ab-om, csak van ismerősi körben.
És 6 hét után van kontroll, hogy minden rendben van-e.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettol felek. Meg akartam tartani a babat, mindennel jobban de nem tarthattam meg. Borzasztóan megviselt es rettegek attol, hogy ujra teherbe esek meg védekezés mellett is. A műtét előtt egészen magas igényeim voltak, naponta tobbszor is megkívántam a szexet. Néha ugy érzem kivanom, de felek belekezdeni, nem tudom készen állok -e, nagyon sokszor azt érzem, higy abszolút nem kívánom, nem is jut az eszembe. Tegnap mar majdnem sor került ra, de aztán visszaleptem. Rrmelem idővel megváltozik, bar nagyon keves esélyt latok ra.
2015. márc. 29. 16:42
7/10 Ditta323 válasza:
Nyugi azért az idő segíte ni fog. Most iszonyú nehéz lesz, de kivánom, hogy mielőbb túl légy rajt. Fontos, hogy ne erőltess semmit. Ha úgy érzed, hogy már nem birod keress fel egy szakembert. Pároddal beszélgess erről, hogy mi zajlik le benned.
8/10 anonim válasza:
Ez még korai,de nem is ez számít,hanem hogy lelkileg alkalmas vagy e rá.Azt tudni kell,hogy a gumi nem a legbiztonságosabb védekezési módszer,mellé kell még más is.
9/10 anonim válasza:
addig ne is gondolj ra amig normalisan nem tanultok meg vedekezni!!!
10/10 A kérdező kommentje:
Én gyógyszert nem szedhetek mert anyai ágon trombozis hajlam van a családban es nekem is cdinaltak vervizsgalatot, igy marad az óvszer. Majd meg utana kerdezek a spiralnak vagy valamilyen biztosabb védekezési módszernek. Kedden telik le a hat hét de meg mindig azt érzem, hogy talan Sosem leszek mar kepes ra. Az a legbiztosabb... Gondoltam mar ra, hogy felkeresek egy psuichologust mert teljesen elnyomom magamban ezt a fájdalmat, próbálok tovabb lepni de tudat alatt nem megy.
2015. ápr. 5. 05:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!