Abortusz előtt muszály tágítani a méhszályat?
Nem szültem még,ezért gondolom hogy muszály lessz de mindenhol olvasom hogy rettenetesen fáj,kb milyen érzés és mennyi idő alatt helyezik fel?
És a beavatkozás mennyi idő?? Úgy tudom csak kábítanak..emlékezni fogok rá? Tudni fogom mi zajlik körülöttem? A babát sajos nem tarthatom meg anyagi és szerelemi gondok miatt!
18/L
5-re
többféle módszer létezik, bnőmnek pont a pálcikás technikát alkalmazták.
de miért kell lepontozni lepontozó???????????akármikor leírom plusz egyéb részletek ha kérdezik, mindig lepontoznak. kívánom ez legyen a legnagyobb örömöd az életben :)
"1. lépés: A méhnyak tágítása
Azoknál, akik már szültek, műszerrel: 4–12 mm átmérőjű 0,5 mm-enként vastagodó fémpálca sorozattal – egyre vastagabb pálcákat helyeznek fel a méhnyakba, és így tágítják.
Azoknál, akik még nem szültek, vagy császármetszésük volt:
Kémiai anyagból vagy tengeri növények kiszáradt rostjaiból gyártott pálcát (ún. lamináriát) helyeznek fel, amely nedvesség hatására megduzzad; ez 6-8 óra alatt kitágítja a méhnyakat
Gyógyszerrel, melyet a méhnyak csatornájába vagy a hüvelyboltozatba helyeznek, ami 4-5 óra alatt fellazítja a méhnyakat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!