Abortusz. Tapasztalatok?
Mennyire fáj lelkileg és testileg? Mi a menete?
Tapasztalatokat szeretnék nem pedig kioktatást..
NEM fáj a babának, és NEM is törik össze a kis testét, mert még nincs is neki! Sőt! idegei sincsenek.
Sem fizikailag, sem lelkileg nem fáj. Hacsak nem ülsz fel a sok ostoba abortuszellenes demagógiájának.
Ha megfontolt döntés eredménye, akkor menj nyugodtan.
és nem baba ....
a 12 hétig csak embrió
Nekem 19 évesen volt.
Nem viselt meg lelkileg, mert tudtam, hogy ez a lehető legjobb döntés.
Fizikailag kellemetlen volt a tágítás, de ennyi.
9 év múlva szültem (tudatosan, tervezett gyerek), semmi problémám nem volt az abortusz miatt. Tökéletes, papírforma szerinti terhességem volt, 37. hétig dolgoztam vendéglátásban.
Ne a szíveddel, az eszeddel dönts! Egy gyerek óriási felelősség!!!
Nekem kb 4 eve volt, 18 evesen.
Ahogy ezt mondtak , csalad segito stb en mar errol nem irok. A vercsoport meghatarozas fontos, de ezt ugyis elvegzik. Ja meg hogy a befizetett csekkel menj.
Nekem aznap reggel 8ra kellett menni, volt UH, aztan adtak haloinget, felhelyeztek a tagitot, ez elegge fajt de a gorcsok amiket kivaltott az nem. Ez volt 9kor es 11korul mentem a mutobe, fel 12kor mar az agyamba voltam alig kaban tehat hamar vege lett a mutetnek. A mutobe rendesek voltak. 3orakkor mar mentem haza. Nekem oszinten kb a legrosszabb elmenyem a branull behelyezes volt a kezfejbe...
Meg nem bantam, mert meg most fejezem be a sulit mas nyakara nem akartam szulni, de kellett egy ev hogy ne sirjak miatta. Akkor es ott ez volt a legjobb dontes. Es egyebkent a nagy abortusz elleneseknek meg orokbe ado partiaknak uzennem, hogy megdobbennetek ha tudnatok hogy melyik taborrol milyen velemenyen vannak az eus dolgozok....
Nem vagyok abortuszellenes, de:
8. hétig embrió, 9.-től magzat. Egy 9 hetes magzatnak vannak ujjai, szeme, szemhéja. A 11. hétre minden szerve kifejlődik, a 12. hétre az agya teljesen kifejlődik, képes érezni, vannak hangszálai, képes kiabálni.
De ez a te döntésed, ne hagyd, hogy bűntudatot keltsenek benned, ha te ezt szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!