Nem várt napján / 1-2 nappal előtte negatív Early predictor teszt? Tapasztalatok?
Szia!
hasonló cipőben.... bár még nem teszteltem.... de a 26-30-napos(átlag 28) ciklus 29 napján vagyok....
tünet semmi :O
én idáig úgy jártam, hogy hiába késett, a teszt negatív volt, majd pár órára rá megjött :(
szóval bocsi ha nem tudtam érdemben válaszolni neked!
de azért drukkolok, hogy legyen baba.
A véleményem azért az, hogy amíg nem jön meg, van remény. És próbáld meg a tesztet pár nap múlva!
Nekem az a tapasztalatom hogy az a teszt elég gyenge. Vegyél inkább x-epilt és tesztelj holnap reggel. Ha még mindig negativ akkor várj vagy 2-3 napot.
Predictor early közel sem éri meg az árát.
Köszi a válaszokat! 1-es : drukkolok!
2-es: a gyógyszerész adta de itthon láttam, hogy nem írnak túl jókat...ma veszek másfajtát és megvárom a vasárnap reggelt, ha semmi és a hőm sem esik, tesztelek! (Érdekes módon emelkedik egyébként, nap közben is hőemelkedésem van, pedig nem vagyok beteg és nem szokott lenni...)
Predictor early már 4 nappal a nem várt előtt kimutatja, nálam így is volt. A drágák meg még 2 nappal később se. Szóval nagyon jó kis teszt az, legalább is nekem bejött.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!