Negatív teszt ovulácio után 13 nappal lehet még baba?
Figyelt kérdés
Január 22-én volt meg utoljára általában 30 naposak a ciklusaim 14-én volt ovuláciom a teszt szerint ma teszteltem reggel negatív még korai?Második babánk lenne az első 1 honap alatt sikerült,most 5 hónapja próbálkozunk,azért teszteltem már mert 2 hét és lejár a gyesem is már!2015. febr. 18. 08:49
1/8 anonim válasza:
Érdemes megvárni a kimaradt mensit. Nekem 2 nappal a kimaradt után is csak halvány csíkom volt, és csak 5 nap múlva volt erős pozi tesztem. Szerintem még van remény, amíg nem jön meg. Majd írj, hogy mi lett!
2/8 anonim válasza:
Szia,
Nekem is jan. 22-én volt meg utoljára. A ciklusaim 28-30 naposak (legutóbb 30 volt) és ma reggel én is negatívat teszteltem, de még reménykedek. Nekem első baba lenne és 14 hónapja várjuk. Írd meg légyszi, ha esetleg pozitívat tesztelsz! Drukkolok!
3/8 anonim válasza:
7-12 nap a beágyazódás, nem várt mensi után tesztelj.
Ne csodálkozz, h 4 nap után nem mutat semmit a teszt!
4/8 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Szerintem a kérdező úgy értette,hogy a 14. napon volt az ovulációja, nem? Teszteltél azóta?
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert a kérdés és az első mondata számomra ellentmondásban áll egymással! Mondjuk, ha tagolta volna őket, úgy érthetőbb lenne vmivel.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a 14-ik napon volt ovulációm,február 5-én és ma is teszteltem reggel negatív sajnos!
2015. febr. 20. 09:02
8/8 A kérdező kommentje:
Még nem de most is negativ a teszt úgy hogy baba biztos nincs
2015. febr. 21. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!