Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt ovulácio után...

Negatív teszt ovulácio után 13 nappal lehet még baba?

Figyelt kérdés
Január 22-én volt meg utoljára általában 30 naposak a ciklusaim 14-én volt ovuláciom a teszt szerint ma teszteltem reggel negatív még korai?Második babánk lenne az első 1 honap alatt sikerült,most 5 hónapja próbálkozunk,azért teszteltem már mert 2 hét és lejár a gyesem is már!
2015. febr. 18. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdemes megvárni a kimaradt mensit. Nekem 2 nappal a kimaradt után is csak halvány csíkom volt, és csak 5 nap múlva volt erős pozi tesztem. Szerintem még van remény, amíg nem jön meg. Majd írj, hogy mi lett!
2015. febr. 18. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem is jan. 22-én volt meg utoljára. A ciklusaim 28-30 naposak (legutóbb 30 volt) és ma reggel én is negatívat teszteltem, de még reménykedek. Nekem első baba lenne és 14 hónapja várjuk. Írd meg légyszi, ha esetleg pozitívat tesztelsz! Drukkolok!

2015. febr. 18. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:

7-12 nap a beágyazódás, nem várt mensi után tesztelj.

Ne csodálkozz, h 4 nap után nem mutat semmit a teszt!

2015. febr. 18. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Szerintem a kérdező úgy értette,hogy a 14. napon volt az ovulációja, nem? Teszteltél azóta?
2015. febr. 19. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert a kérdés és az első mondata számomra ellentmondásban áll egymással! Mondjuk, ha tagolta volna őket, úgy érthetőbb lenne vmivel.
2015. febr. 19. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen a 14-ik napon volt ovulációm,február 5-én és ma is teszteltem reggel negatív sajnos!
2015. febr. 20. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
mi lett,megjött?
2015. febr. 20. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Még nem de most is negativ a teszt úgy hogy baba biztos nincs
2015. febr. 21. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!