One Step tesztet csináltam ma reggel a második vizeletből. Halvány második csík is kijött rajta! Ezt vehetem + nak? 10mIU a teszt! A nemvárt előtt vagyok 14 nappal!
Csak azért csináltam meg ilyen korán mert már több mint egy hete háj a hasam! Olyan megjön érzés!!
Köszi a válaszokat előre is!
Hány naposak a ciklusaid?
Nagyon korán teszteltél szerintem is, általában akkor érdemes, ha már késik.
Nem tudsz feltenni képet a tesztről?
Kedves válaszolók!
Mint írtam, kb 14 nappal a nemvárt előtt vagyok! Azért mondom kb-ra mert volt 2 hónapja egy Missed-em és az előtt átlag 32 naposak voltak a ciklusaim és ahhoz mérem! Az hogy mikor volt ovum még nem tom ugyanis a naptáram nem jelzi még! A hőmet is csak e hónaptól mérem, tehát még nem tudom..Átlagosan minden második napon együtt voltunk a párommal! Azért csináltam tesztet mert már 2 hete egyfolytában fáj a hasam és olyan mint mikor P.É.- van vagy mikor meg akar jönni! Orvoshoz meg csak 1 hét múlva kell mennem!! Tehát ezért!! :)
Tegye fel a kezét, aki érti!
Kérdező, a nemvárt előtt 14 nappal van az ovu. Mit mutasson ki a teszt?
Jövőhét hétfőn megyek dokihoz! :)
Meg az h kinek mikor van ovuja az nem feltétlen egyforma!! :) Én csak arra lettem volna kíváncsi h lehetséges-e h pozitív legyen egy HCG- teszt mondjuk közép időben!!!!??? (ha egyáltalán közép időben vok) Mert most nem tudhatom hogy hogy áll vissza a ciklusom műtét után!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!