Mi baja lehet a babámnak? Egész héten üvölt, nappal még csak csak elvan, de estétől reggelig üvölt. Már egy hete. Kijött az alsó foga, gondoltam ettől nyűgös. De már kint van neki, és máshol még nemjön, néztem.
lehet, h a front viseli meg nagyon
nyugodj meg, de ha régóta ez van, vidd el dokihoz, lehet, h fáj a füle, torka ilyesmi. próbáld most megnyugtatni, de előbb te is nyugodj meg
1 percre menj ki a teraszra és szívj friss levegőt, az segít.
Ne sírj, fel a fejjel! Az én babám is, miután kijött az 1. foga, ugyanúgy sírt. Én is nézegettem, tapogattam a fogínyét, de nem láttam, hogy jönne a második fogacska... pedig jött! Pár nap múlva már éreztem a foghegyet!
A másik dolog - ma szerintem nyügi nap van, talán az időtől, front lehet, mert a kisfiam egész nap nyüszögött, kiabálva sírdogált és semmit nem aludt! Negyed órája "purcant ki", kíváncsi vagyok, meddig fog aludni.
Lehet, hogy most már azért üvölt a babád, mert álmos.
1. vagyok. én az előbb sem pontoztalak le, és most sem foglak, mert igazad van.
csak szerintem nagyon nyersen foglmaztad meg:))
én arra gonolok, h gyorsan idefutott feltenni a kérdést, addig a baba az apukájával van. hátha tudunk neki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!