Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One Step tesztet csináltam ma...

One Step tesztet csináltam ma reggel a második vizeletből. Halvány második csík is kijött rajta! Ezt vehetem + nak? 10mIU a teszt! A nemvárt előtt vagyok 14 nappal!

Figyelt kérdés

Csak azért csináltam meg ilyen korán mert már több mint egy hete háj a hasam! Olyan megjön érzés!!

Köszi a válaszokat előre is!

2015. febr. 9. 09:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem jutott eszembe 2 héttel előbb tesztelni. Semmi értelme. Terhességet nem fog mutatni a teszt, ez majdnem biztos.
2015. febr. 9. 10:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Töltsd fel a képet!
2015. febr. 9. 10:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem sem jutott eszembe sose, de most igen...valamiért!!!
2015. febr. 9. 10:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam képet tölteni de már telefonon nem úgy adja vissza .. sajnos!
2015. febr. 9. 10:25
 15/22 anonim ***** válasza:
En hallottam olyanrol, hogy peteereskor halvany pozi lett a hcg teszt... az lh teszt meg majd leugrott a 2. csik, olyan pozi. Lehet, hogy valami keresztreakcio
2015. febr. 9. 13:17
 16/22 anonim ***** válasza:

végigolvasva a kommenteket, senki sem olvasta el a magyarázatodat... :D

Nekem is volt missed-em, 6 hétre rá jött meg, és onnantól állt vissza a ciklus. Szóval bármi lehet, inkább az a "hülyeség" hogy 14 nappal nemvárt előtt vagy, mivel nem tudhatod.

2015. febr. 9. 13:34
 17/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 16!! Igen...! Nem biztos hogy 14 nap ugyanis nem tudható hogy ilyenkor hogy áll be ill. vissza ciklus! Mi van ha lerövidült? Elvileg 8. napon volt peteérésem.... (de még nem 100%) akkor most vok a 11. dpo-n!!! De már csak azért is csinálok holnap még egy tesztet!! ;)

...Van aki csak olvas és van aki fel is fogja értelmezi amit olvas!! :) Köszönöm..!! :)

2015. febr. 10. 15:03
 18/22 A kérdező kommentje:

...és kedves 15!!!

Lh tesztet is csináltam,..ma csinálom a 4.-et de a második csík csak halványodik napról-napra! Szóval szerintem korai P.É.-em volt! :)

2015. febr. 10. 15:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor tenyleg lehet, hogy a hcg teszt is keresztreakciot mutat az lh hormonra? :) Megint okosabbak lettünk :)
2015. febr. 10. 15:18
 20/22 anonim ***** válasza:
16os vagyok :) írj majd azért, kiváncsi leszek :)
2015. febr. 12. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!