Volt már abortuszod, ha igen miért és megbántad-e?
Azert lettel lepontozva mert nem tudhatod előre , mit hoz az élet. Egy lyukas gumi, vagy egy rosszul bevett /hibás fogamzásgatló és már kész a baj.
Ott hagyhat a párod, lehetsz munkanélküli, nincstelen, segítő hattér nélküli, több gyerekes családanya. De lelki , testi beteg is. Egy szóval bármi lehetséges.
Elhihetted, hogy akik abortuszra mennek, nem tudatosan eldöntötték, hogy akkor most teherbe esnek és mennek elvetetni a babájukat.
Hát a gyerekemet én sem, de egy nemkívánatos terhességet simán elvetetnék.
Ja, hogy csak akarni kell...de ha valaki nem akarja? mert nagyjából azért mennek abortuszra a nők, mert nem akarják...
A legnagyobb baromság ez, "csak akarni kell". Igenis lehet beteg maga a magzat is, vagy veszélyes rád nézve, mert mondjunk nem tudod kihordani. Ilyenkor sokat érünk az akarással. Vagy akkor is világra hozod ha abba, te belehalasz vagy ha súlyos testi/ szellemi fogyatékos és vegetál egész életében?
Amúgy nyugodtan visszavehetsz ebből a stílusodból, egyébként sem értem, ha állitásod szerint "neked sosem lesz" miért rontod itt a levegőt.
Kövesd a trendet, és legyél bunkó magyar paraszt, aki a másiknál mindig többet tud, nulla infoval.
a te nézőpontod szerint...aztán a te nézőpontod miért is kellene az enyém is legyen?
bízd már rám, mit kezdek a saját problemáimmal...nagylány vagyok, meg tudom oldani anélkül is, hogy egy tök ismeretlen nick beleszóljon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!