Mit tennetek ha terhesek lennetek ugy hogy normalisan vedekeztetek?

Figyelt kérdés
Egyutt jartok egy ferfival par honapja ovszerrel vedekeztek. Nem volt lyukas, vagy mas hiba a vedekezesben megis terhes leszel. A kapcsolat nem az igazi es egyedul maradnal a gyerekkel. Ezen felul meg nem erzed magad igazan anyatipusnak. Annak a ferfinak szeretnel szulni aki meghozza benned az erzest hogy tole szeretnel gyereket. Leginkabb olyan nok velemenye erdekelne akik igy gondolkoznak,ereznek hogy ok mit tennenek?
2014. nov. 29. 08:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
85%

"Képzeljétek el, hogy szex nélkül lehet élni."

Elképzeltem. Nem tetszett. Brrr... Mondtam a férjemnek is, hogy képzelje el. Azt mondta, ő inkább kellemesebb dolgokat szokott elképzelni.

Én most tényleg nem értelek. Mert az, hogy abortuszellenes vagy egy dolog. Dehogy meg akarod győzni az embereket, hogy önmegtartoztatásban éljenek, annak mi értelme?

Sok minden nélkül lehet élni, de minek? Az angol wc sem indokolt biológiailag, a napi tisztálkodás sem. A zsebkendőről nem is beszélve. Kényelmes lakás nélkül is lehet élni, aztán mégis egész életünkben azért dolgozunk, hogy minél kellemesebb környezetben éljünk.

Az emberek másként működnek mint az állatok. Tudod, kinőttünk az állatvilágból. És hogy a szex terén is másként működnek, lehet reklamálni a teremtőnél.

2014. nov. 30. 13:50
 52/55 anonim ***** válasza:
26%
Ha normálisan védekezek, NEM leszek terhes. Ergo ti valamit nagyon elb.sztatok!
2014. nov. 30. 17:28
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

szo szerint

A szex nelkuli elet arra vonatkozik szerintem hogy az ember ne allati szugsegbol szexeljen mindegy hogy kivel.

A szex ajandek egy kapcsolatban ahol az emberek egymashoz kotodnek.

2014. nov. 30. 17:35
 54/55 anonim ***** válasza:
13%

Én a kérdezőhöz szeretnék szólni, nem az előttem levő vitába bekapcsolódni. Kérdésed alapján egyáltalán nem egy felelőtlen nőnek ismertelek meg. Nem azonnal rohantál az orvoshoz, hogy abortuszt végeztess, hanem kikéred mások véleményét sőt azt is megjegyezted, hogy te soha nem adnád örökbe a gyereked. Felelősségteljes nő vagy aki szeretne jól dönteni és, hogy még él benned az a kisbaba csak azt bizonyitja, hogy fontos neked, és igenis ha megszületik életed egy nagyon fontos részévé fog válni. Én csak egy pár hónapja vagyok édesanya de nem sok olyan időszak volt az életembe mikor ennyi boldogságot és megnyugvást éreztem volna a szivemben. Nem cserélném fel soha ezt az időszakot még a bohókás, gondtalan nevetésekkel teli fiatal éveimmel sem. Azok pedig akik az abortuszra bátoritanak csak gondolj bele hol lennének most ha az édesanyjuk ugyan igy gondolkodott volna. Nagy tévedés ha úgy gondoljuk mikor abortuszra megyünk csak a gyerekünket öljük meg. TÉVEDÉS!!! Vele együtt megöljük az unokáinkat is sőt egy egész családfát irtottunk ki.

Te jól fogsz dönteni és boldog leszel ha jól döntesz, mert vannak olyan alkalmak (nem mindig) mikor a szivünk többet tud mondani a józan eszünknél. Sok erőt neked! :)

2014. dec. 1. 09:00
 55/55 anonim ***** válasza:
Szia! Én spirál mellett lettem terhes, megtartottam. Bár ez más tészta mert nekem van férjem.
2014. dec. 1. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!