Mit tennetek ha terhesek lennetek ugy hogy normalisan vedekeztetek?

Figyelt kérdés
Egyutt jartok egy ferfival par honapja ovszerrel vedekeztek. Nem volt lyukas, vagy mas hiba a vedekezesben megis terhes leszel. A kapcsolat nem az igazi es egyedul maradnal a gyerekkel. Ezen felul meg nem erzed magad igazan anyatipusnak. Annak a ferfinak szeretnel szulni aki meghozza benned az erzest hogy tole szeretnel gyereket. Leginkabb olyan nok velemenye erdekelne akik igy gondolkoznak,ereznek hogy ok mit tennenek?
2014. nov. 29. 08:36
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
11%
19-es! Képzeld, voltam terhes, 16 óra vajúdás alatt hoztam világra a kisfiam. Nem partvonalról kiabálok. Pontosan tudom, hogy az ÉLET a legnagyobb ajándék a világon és nincs joga senkinek sem előtérbe hozva a saját önző, testi vágyait a halálba küldeni embereket, megfosztani gyerekeket az élettől. Ki lehet bírni szexuális kapcsolat nélkül elég hosszú ideig. Csak az elkorcsosult gondolkodásmód amit belénk ültettek sugallja azt, hogy már 15-16 éveseknek is szüksége van a szexre! Nincs! Az meg igazán elvárható, hogy ne játszunk ártatlanok életével és ha szexel valaki, akkor fogja fel ésszel, hogy előfordulhat az, hogy valakiért ezek után felelős lesz. Kedves kérdező! Mit vársz? Sem a doki sem a nővérkék nem lesznek túl kedvesek veled és ha már egy ilyen szörnyű dologra készülsz, fogadd el, hogy más ezért nem fogja megveregetni a válladat. Egy oldalú válasz érdekel? Vagyis hogy mindenki kezet csókoljon neked, hogy "jajj, de ügyi vagy, hogy így döntesz". Képzeld! Borzalmas dolog amit tenni készülsz és ezt nem kell elfogadnod,attól még így van.
2014. nov. 29. 18:40
 32/55 anonim ***** válasza:
12%
És szidhatsz engem, utálhatsz. Én nem utálok senkit, csak magát az eljárást, hogy ilyen könnyen ítélünk ártatlanok élete felől. Hogy tudsz nyugodt szívvel ilyet tenni? Ne nekem válaszolj, hanem magadnak. Ő a te gyereked. Biztonságban fejlődik a méhedben, tested táplálja, a legmélyebb szintekig bízik benned, te vagy a mindene. Kérlek...Szeresd őt, mert neki te vagy a világ!
2014. nov. 29. 18:43
 33/55 A kérdező kommentje:
Nem egyoldalú válasz érdekel hanem olyan nők véleménye akik a bevezetőben leírtak szerint gondolkoznak. Mivel a te véleményed,hozzáállásod mindenhez amit eddig írtál nem az abortusz,gyerekvállalás kérdésben hanem minden másban eltérő így nem releváns számomra.Persze nem az itteni vélemények alapján fogok dönteni hanem a saját meggyőződésem alapján.
2014. nov. 29. 19:39
 34/55 anonim ***** válasza:
69%

66%-os , te esetleg nem vagy a 54%-os valaszolo is? Csak mert nehez elhinnem, hogy ennyi beszukult gondolkodasu ember el itt...

Szegyelld magad, undorito a stilusod is. Tipikusan az a fajta no vagy, akit ket meterre el kell kerulni, mert mindent jobban tud+ eloszeretettel pofazik bele masok eletebe. De termeszetesen a velemenyed "szent es sertehetetlen, teged ne biraljanak az emberek". Nevetseges.

Foglalkozz a gyerekeiddel inkabb, ahelyett , hogy masoknak akarsz megvezetni.

Nem fognak vele rosszul banni, teny nem fogjak babusgatni, de istenem...a magyar korhazak tobbsegeben, az emberek tobbseget lesz*rjak, de jo magasrol.

2014. nov. 29. 19:40
 35/55 anonim ***** válasza:
12%
Tök jó, hogy ennyire utáltok, de általában szeretni azt szokták, akik a habos, babos cukiságokat és a szépet írják, nem pedig az igazat. Tudod kérdező, lehet utálni engem, mert nem azt írom, amit te szeretnél olvasni és nem csupa, számodra kellemes dolgokat vetek fel. Utáljatok, nyugodtan azért, mert le merem írni a tényeket. A te legnagyobb ellenségeid viszont kedves kérdező azok a habzó szájú nők, akik egyetlen élvezete az, hogy itt bírót játszhassanak. Elégedettség tölti el őket, hogy egy újabb életet ölhettek meg. Arról viszont fogalmuk sincsen, hogy mivel is jár maga az abortusz. Lelkileg fel tudnád dolgozni? Ugyanis erre iszonyat kevesen képesek. Azok is azért, mert megtanultak megbocsátani maguknak. Érdemes lenne olyan fórumokat is olvasgatnod, ahol őszintén leírják a nők azt, hogy milyen kínokat (nem csak testi) éltek meg az abortusz után. Ha akarod, ha nem, ez is hozzátartozik ugyanis a történethez. Ne hidd, hogy az abortusz a helyes út, bár bizonyos, hogy könnyebbnek látszik, pedig nem az. Én jót akarok neked és a gyereknek is, bár tuti lesz olyan, aki megjegyzi, hogy ez álszentség a részemről, pedig nem az. Édesanyaként én tudom, mivel jár az anyaság és elhiheted, nekem sincsenek millióim, és sokszor számolom a pénzt a hó végén, a férjem sem mindig tud 100%-ban mellettem állni, nagymama, nagypapa pedig nincsen, hogy segítsen, de képes vagyok akár egyedül is megbirkózni a nehézségekkel, mert nem vagyok önző liba, akinek csak a saját élete és a kényelme a fontos.
2014. nov. 29. 19:58
 36/55 anonim ***** válasza:
13%
Jah és rólam írják, hogy ítélkezek...pedig ők rajonganak itt azért, hogy mások élete felett dönthessenek. Engem is gúnyolnak, mert kiállok az ÉLET mellett, kiállok azért, hogy minden gyereknek joga van megszületni és hogy az anya és apa testiségek iránti vágya egyáltalán nem jogosít fel senkit arra, hogy abortáljon magzatokat.
2014. nov. 29. 20:03
 37/55 anonim ***** válasza:
13%
És mielőtt nekem vetnétek a kérdést: Én szoktam is segíteni, nem csak beszélek. Ha valaki rászorul, szívesen adok babaruhát, bármit. Kismamáknak terhesvitamint, magnéziumot, könyveket is adtam, sőt járókát is. Itt is ajánlottam már fel kinőtt ruhákat kismamának. Nem sok, amit tehetek, de, ha van rá lehetőségem, szeretek segíteni.
2014. nov. 29. 20:06
 38/55 anonim ***** válasza:
78%

Te nem vmi szekta tagja vagy? Eskuszom , tuti vmi vallasi fanatikus vagy. Azok beszelnek/ irnak igy, es probalnak masokat rossznak beallitani!

Igen, kerdezo az ellenseged vagyok :D. Es orjongve, habzo szajjal oltom ki gyermekek eletet. Nonszensz.

Egyeb baromsag?

Amugy a szex, szerinted bun, ugye? Mar csak azert is erdekel!

2014. nov. 29. 20:28
 39/55 anonim ***** válasza:
84%

Egyaltalan nem az eletert allsz ki, csak a sajat hulyeseged mellett.

Miszerint, mindegy hova, kinek , mikor csak a no szulje meg a gyereket mert a kotelesege, es max. csak akkor bujjon agyba egy ferfival , ha azzal gyermeket vallal.

Vedekeztek! Erted? Felbirod fogni, hogy nem akartak gyereket, nem akartak csaladot alapitani, ezert hasznaltak azt a retkes gumit?

2014. nov. 29. 20:31
 40/55 anonim ***** válasza:
15%
A gumi sem 100%-os módszer! Te meg ezt fel tudod fogni? Ergo, mindenki, aki kicsit is értelmes, megértheti a következményeket. Ha pedig felelősségteljes emberekről beszélünk, akkor a tetteiért vállalni kell a felelősséget. Az,hogy valaki nem bír magával, nem bír testiségek nélkül élni, még nem jogosítja fel arra, hogy ártatlan gyerekek élete felett ítélkezzen. Borzalmas,hogy ennyire elvakult feminista elveket valltok és az ÉLETTEL úgy bántok, mint egy kalap kakival. És tényleg nem tudjátok, mire akarjátok rákényszeríteni a kérdezőt. Nem vagyok egyik szekta tagja sem. Anya vagyok, aki védi az Életet és azt, hogy mindenkinek joga van megszületni. Ezt a jogot nem írja felül az anya szexuális vágya sem. Ne hogy már egy jó d×gás többet érjen, mint egy gyerek élete. Hogy lehet ennyire primitíven gondolkodni? Azt mondjuk magunkról, többek vagyunk, mint az állatok és tessék...Magasról teszünk az erkölcsökre és csak a testiségnek élünk. Nem, nem bűn a szex, de elvenni valakitől az élet jogát, az már az. Nem a társadalmi törvények szerint, hanem a morálisak miatt. Az utóbbi tesz minket emberré. Minden más csak primitív állatokká tehet.
2014. nov. 29. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!