Mit tennetek ha terhesek lennetek ugy hogy normalisan vedekeztetek?
Es akkor most egy haldoklo kapcsolatba szuljon gyereket a Kerdezo?
Ez mennyire felelosegteljesebb dontes, szerinted?
Ha nem vedekeztek volna, akkor tokre megertenem, ezta "vallald a kovetkezmenyeket" dumat. De igy...
Nem tartanam meg, kerdezo.
Személy szerint köszönöm 13-as kinyilatkoztatását, aminek csak az Ámen hiányzott a végéről, bár nem válaszolt a kérdésre.
A gyermekkel kapcsolatos felelősségvállalás több dolgot is jelenthet, például azt, hogy nem szülöm meg úgy, hogy nincs megfelelő családi hátterem hozzá.
Hozzáállás kérdése, egyesek az élethez való jogban hisznek, mások meg az élet minőségét is figyelembe veszik.
De hazugnak nevezni valakit ismeretlenül, az bizony gáz!!!
A gumi fizikai tulajdonsága, hogy nyúlik. Felhúzva kitágul, így a rajta levő aprócska lyuk is, és azon a lyukon már kiférnek a kiskatonák. Levéve veszít feszességéből, lyuk záródik, katonák bennrekednek.
Őszintén írjon az, aki komolyan végignyomkod, húzogat, masszíroz egy használt gumit, és elismeréssel fogok neki adózni!
Nagyon jól fogalmaztál, a gyerek nem játékbaba. Tehát gyereket akkor hozunk a világra, ha tudjuk, hogy igényeinek megfelelően tudjuk nevelni, és ebben benne vannak a fizikai és az érzelmi igények is.
Ez amúgy nem vita részemről, csak éppen nem értem ezt a nagy ellenzést. Aki abortuszellenes, az nem tud mást, mint gyilkosozni, meg az élet szentségéről beszélni, ja és abortuszpártinak nevezni a másik tábort. Én nem vagyok abortuszpárti, és ha reális esély van arra, hogy jól alakuljanak a dolgok, akkor azt mondom, igenis meg kell szülni a babát.
Viszont megengedő vagyok, tehát ha egy születendő gyerek akár anyagilag, akár érzelmileg súlyos teher a szülőknek, akkor nem hiszek abban, hogy mindenáron meg kell születnie.
Mert a leendő anyának is van élete, amit élni akar, és joga is van hozzá.
Hagyjuk az örökbeadást. Nem minden nő elég erős ahhoz, hogy megtegye. És még ha meg is tudná tenni, nem minden közösség elég elfogadó ahhoz, hogy ezt megértse, tehát bántani fogják, kiközösítik, akár a meglévő gyerekeivel együtt. Elbújdosni sincs mindenkinek lehetősége, de sok nőnek még arra sem, hogy a terhesség idejére kiessen a munkából.
A ne szexeljünköt is hagyjuk. Alapvető emberi szükséglet, egészséges ember nincs is meg nélküle tartósan.
Én sem igazán tudom elképzelni, hogy ha nagyon nem akarok gyereket, és egyik módszer sem 100%-os, akkor ne szeretkezzek a férjemmel. Nem is lenne sokáig férjem, és nem csak azért, mert egy szexőrült, hanem mert én is kezelhetetlen fúriává válnék. Hiszen a szex hozzátartozik az élethez. Ide kívánkozik egy ÁMEN:-)
A másik meglátásom meg az, hogy az életigenlést, meg drága kisbabázást nem a magzati létre kellene korlátozni. Pedig higgyétek el, hogy a legnagyobb abortuszellenes sem örül, ha a gyereke mellé leül a piszkos, neveletlen, "megtartottam, mert joga van az élethez, csak sem pénzem, sem kedvem sincs nevelni" gyerek.
És olyan is szép számmal akad, aki a már megszületett nem tervezett, nem várt, erőn felüli baba számára kérő nőnek azt mondja, te szülted, te is gondoskodj róla.
Na, megint itt vagy 66%-os, pedig az esetek többségében a te hisztériás beírásaidra nem kiváncsi a kérdező.
Tudom, hogy nem érted, de azért csak megpróbálom még egyszer megmagyarázni. Az emberek az életük nagyon kis részében szexelnek abból a célból, hogy gyereket nemzzenek. Én speciel 3 hónapig tettem ezt a 30 éves házasságom alatt. Egy párkapcsolatban, egy működő párkapcsolatban nincs olyan, hogy ha nem kell több gyerek, nem szexelünk többet. Mert megdöglik tőle a kapcsolat. Egészséges embernek szüksége van a szexre, egymást szerető embereknek a párkapcsolatra is, de nincs szükségük 16 gyerekre.
És aki soha nem akar gyereket, az soha ne szexeljen? Szerinted?
És nem, nem megoldás az örökbeadás. A terhesség és a szülés nem sétagalopp. Komoly egészségügyi problemákkal járhat, és még jó esetben is keményen megviseli egy nő szervezetét. Amit a nők bevállalnak, elviselnek, ha akarják azt a gyereket. Na de azért, hogy Juliska a sarokról, ne legyen szomorú, mert ő nem tud gyereket csinálni, és én azért elviseljem, hogy a hasamba növekvő gyerek átrendezi a szerveimet, hogy a lábam kétszeresére dagad, aztán lehet, felvágják a hasamat, egy olyan gyerekért, aki nekem nem kell... na nem...
Voltál te terhes valaha, szültél valaha, éltél párkapcsolatban? Mert erősen olyan szaga van a beírásaidnak, mint aki a partvonalról kiabál be.....
Soha nem szexelnek /szexeltem olyan emberrel akinem akar komolyan kapcsolatot es erzem nem az igazi ennyire egyszeru a dolog.
44 ev alatt ez sikerult is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!