Miért írják itt azokra, akik elfogadják az abortuszt, hogy abortuszimádók?
Hagyjatok mar ezt a" megolom a gyerekemet" dumat. Csak azt tudod megolni, megyilkolni aki mar el, aki a tarsadalom es az emberi kozosseg tagja. Gondolkodik, erez, es mar elete van!
Egy 6-7 hetes embrio a vilagarol nem tud, de meg egy 12 vagy 19 hetes sem.
Csak azt tudod megölni, aki már él. Így igaz! Éppen ezért az embriót és a magzatot is. Az életnek, az élethez való jognak nem feltétele az érzelmi és gondolati készség. Sosem volt az, és nem is lesz.
Megölni azt lehet, aki él. A magzat és az embrió él. Olyannyira, hogy az abortusz előtti kötelező kontroll UH-leletre ráírják: ÉLŐ embrió szívhanggal.
Olyan magyar politikus meg van, sőt, ma is pozícióban, aki a magzatok/embriók vonatkozásában a "Kedves honfitársaim!" -megszólítást használta. Tehát a társadalom tagjaiként tekint rájuk. Ahogyan kell is egyébként.
Az meg csak ráadás, hogy egy újszülöttnek sincs fogalma az őt körülvevő világról. Ezen az alapon sincs tehát különbség.
Csak az a helyzet, hogy ez nem kulfold, itt elfogadott az abortusz es 12 hetig elvegezheto, bizonyos esetekben akar a 18 hetig is.
Genetika ide vagy oda , te nevezheted embernek de nem az, foleg egy 12 hetnel fiatalabb embrio.3 honapig jogalanynak sem tekitheto, es csak az elve szuletes pillanatatol valik jogkepesse. Bar az sem mindegy, hogy vki megtartja vagy nem."Megolni" sem lehetne, ha embernek szamitana. Bar amugy nem tudom minek hoztad ide a jogot, szamomra eloleny de nem tekintek egy 5-6 h. embriot embernek, gyereknek meg foleg.
Amugy azok a kutatasok erdekelnenek! Van cikk, video? De a vallast mellozuk belole!
Nem jogképes, sajnos, de ezzel "érvelni"! Ez olyan, hogy elvitatják egy emberi lény jogait, majd utána az orra alá dörgölik, hogy neki nincsenek.
Tudom, hogy nem engem szólítottál meg, de engem azok az érveid, általad összegyűjtött tények érdekelnének, amik alapján azt állítod, hogy az embrió nem ember. Tehát a bizonyítékok. Nem az, hogy te mikortól tekinted őket embernek, hanem az a tudományos vélekedés, ami minden kétséget kizáróan tagadja, hogy a magzat ember.
Te , nem tudom mit olvasol...ossze vissza irsz. Draga, olvasd el az elozo oldalt, jo? Ja , es a nagy kutatasokrol se hoztal anyagot.Semmire nem reagalsz, csak kitalasz ujabb hulyesegeket es froccsogsz. De en persze nem tudok magyarazni :D. Nem szidtam semelyik orszagot, es nepet sem. En nem is tudom, honnan veszed ezeket.
Mar a gazdasagba is belekezdtel .
Egyeni dontese mindenkinek , mikor vallal csaladot! Fogadd el, es torodj a sajat dolgaval, ha van gyereked akkor meg inkabb azzal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!