Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért írják itt azokra, akik...

Miért írják itt azokra, akik elfogadják az abortuszt, hogy abortuszimádók?

Figyelt kérdés
Tisztában vannak az "imádás" szó jelentésével? Szerintem ez elég bántó. Nekem nem volt abortuszom, most várom az első babám, de nem szóltam le senkit, akinek volt vagy lesz abortusza (van ilyen barátnőm is). Szerintem van elég nagy különbség aközött, hogy valaki elfogadja, hogy van amikor ez a legjobb döntés és az imádás között. Utóbbi valami olyasmit jelentene, hogy jó dologként fogja fel, sőt szereti megtenni, ami nyilván azt itt írok többségére azért nem igaz.
2014. szept. 27. 13:56
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
88%

Ohh, de meg veletlenul sem ketten dontenek az abortuszrol. Mi? Mert igen, ilyen is van! Nem kell mindent a nokre haritani! A ferfi ugyan ugy ludas benne, ha nem huzz pl. gumit. Mert ugyebar miert mindig csak a noknek kene vedekezni?

Ez egy ostoba baromsag, amiket osszeirtok. Ne csak a nokre vetitsetek ki a duhotoket. Ha ennyire ellene vagytok az abortusznak, legalabb jol csinaljatok.Hibaztassatok a ferfit, az orvost, a korhazat, a csaladokat , iskolakat, hogy nem foglalkoztak eleget a gyermekkel, aki aztan nem lett tisztaban a vedekezessel. Hibaztassatok a fogamzasgatlo gyartokat, hogy eladjak a rossz minoseget is.

Lehet utalni sok mindent, ami vegul egy magzat abortalasat okozza. Hajra!

Nem ertem mit erdemlek meg? Legalabb irjal normalisan , ha vki masrol irsz!

2014. szept. 30. 08:51
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
Mit érdemel? Hogy ne lehessen gyereke. Tehát szerinted mindenki hibás csak te nem? Szóval te is abortáló vagy. Gratulálok
2014. szept. 30. 18:13
 33/52 anonim ***** válasza:
79%

Vigyazz, mit irsz, nehogy visszausson :). Ki vagy te? Senki , masok eleteben. Szoval teljesen jogtalan amit kijelentesz.

"Abortalo vagy". Te meg biztosan egy idegbeteg, aki gyerekeket ver es emelett alkoholista is. Na ugye milyen jo gyanusitgatni, meg baromsagokat irni?

Nem volt abortuszom, te ostoba. Nem is tudom, igy ismeretlenul, honnan veszel ilyet.

Varom a baratosned valaszat!

2014. szept. 30. 20:54
 34/52 anonim ***** válasza:
14%
Bírom ezt a Ne ítélj? És a Ne ölj? Az kevésbé fontos? Az abortusz nem halálos ÍTÉLET véletlenül? Vagy halálra ítélni szabad? Csak véleményezni nem?
2014. szept. 30. 21:16
 35/52 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nem tilos ítélkezni, mindenkinek szíve joga, csak aztán ne csodálkozzon, ha az élet egyszer csak szembesíti a saját tévedésével. Személyesen csak egy embert ismertem, aki az itt megszólalókhoz hasonlóan habzó szájjal ellenezte az abortuszt világ életében. Történetesen úgy hozta az sorsa, hogy végül abortuszon kötött ki, pedig akár meg is tarthatta volna a magzatot, mert se beteg nem volt, se nemi erőszak áldozata. Ő mégis így döntött, és gyakorlatilag az egész korábbi életfilozófiáját köpte szemen.

Na erről ennyit.

2014. szept. 30. 21:24
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 35-ös! Ez úgy szokott történni, hogy a sors azokat szembesíti a következményekkel, akik átesnek az abortuszon. Rengetegen évtizedekig nem képesek szabadulni a bűntudattól, vagy egész életükben magukban viselik ezt a keresztet. Tudod, mennyien esnek hatalmas depresszióba emiatt, vagy élik meg gyászként ezt az egészet? Keress utána az interneten. Tömegével vannak ilyen történetek. És egyszer te is szembesülhetsz azzal, hogy mit is jelent valójában az abortusz. Ettől nem óvhat meg senki, mert te sem tudhatod, hogy hasonló helyzetben, hogyan reagálnál a dolgokra. Lehet, hogy nem azonnal jönne elő a bűntudat és megbánás, de egyszer biztos, hogy rád találna. Aki azt mondja, hogy nem bánta meg és jó döntés volt, az csak védi magát a fájdalomtól és maga előtt sem akarja bevallani azt amit valójában érez. Puszta önvédelmi mechanizmus, de egyszer mindenkinek szembe kell néznie a tetteinek következményeivel.
2014. szept. 30. 21:41
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszem neked, hogy van ilyen is. Az ember legyen óvatos, alázatos és megfontolt.

Engem csak az zavar, hogy az kifogásolja az ítélkezést (ami szerintem véleményformálás), aki a legsúlyosabb ítéletet hozza meg, vagy tartja fenn magának a jogot erre az ítélethozatalra. Kicsit a bagoly, meg a veréb, vagy a szálka és a gerenda esete. Szóval nem hiteles.

2014. szept. 30. 21:42
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 36-os, te mégis miről beszélsz? Mit riogatsz meg fenyegetsz engem itt az abortusz keltette bűntudat rémével? Meg mi az, hogy ettől senki nem óvhat meg? Közel negyven évet leéltem abortusz nélkül, azt a keveset, ami a klimaxig még hátra van már csak kibírom nélküle! Nem is értem, hogy mit akartál ezzel az egésszel. És egyébként meg de igen, nagyon is jól tudom, mi mindennel jár egy abortusz, pontosan ezért nem ítélem el azokat, akik ilyen vagy olyan okból rákényszerülnek. Mert olyan nőt egyet sem ismerek, aki úgy jár abortuszra, mint kozmetikushoz! Ha egy nőt a körülményei rákényszerítenek erre, azt sohasem jókedvében teszi, már csak azért sem, mert egy abortusz nemcsak lelkileg jelent traumát. Nekem már a méhszájtágító réme is épp elég visszatartó erőt jelentett egész életemben, úgyhogy feltételezem, minden nő igyekszik ezt az opciót a lehető legmesszebbről elkerülni, ezért viseltetek ellenszenvvel azok iránt, akik ítélkeznek felettük.
2014. szept. 30. 22:37
 39/52 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet én is ismerek..az egyik itteni válaszoló az, nem akarok nevet írni. Régebben ellenezte az abortuszt, és most meg teljesen elfogadhatónak ítélte miután ő is megölt egy gyereket. Ez a kétszínűség netovábbja. Aki igazán abortusz ellenes az sosem ölné meg a gyerekét. Egyébként ha rám visszaszáll asz ítélkezés akkor az abortálóra meg a gyilkosság, erről ennyit.
2014. okt. 1. 05:02
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
Én nem fenyegettelek. Te írtad, hogy bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy az élet szembesíti a saját tévedésével. Erre én annyit írtam, hogy a legtöbb esetben ez úgy szokott lenni, hogy nem az abortál egy magzatot, aki amúgy ellenzi, hanem, hogy az bánja meg a döntését, aki végigcsinálta és megölte a gyerekét. Az ilyen történetekkel van teli az internet is. Annyit írtam még, hogy, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy abortuszon gondolkozol majd, és ha megteszed, könnyen lehet, hogy meg is bánod és másként fogsz gondolni az abortuszra, mint most. Ez miért lenne fenyegetés? Ha az, akkor te is fenyegettél.
2014. okt. 1. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!