Miért írják itt azokra, akik elfogadják az abortuszt, hogy abortuszimádók?
Ohh, de meg veletlenul sem ketten dontenek az abortuszrol. Mi? Mert igen, ilyen is van! Nem kell mindent a nokre haritani! A ferfi ugyan ugy ludas benne, ha nem huzz pl. gumit. Mert ugyebar miert mindig csak a noknek kene vedekezni?
Ez egy ostoba baromsag, amiket osszeirtok. Ne csak a nokre vetitsetek ki a duhotoket. Ha ennyire ellene vagytok az abortusznak, legalabb jol csinaljatok.Hibaztassatok a ferfit, az orvost, a korhazat, a csaladokat , iskolakat, hogy nem foglalkoztak eleget a gyermekkel, aki aztan nem lett tisztaban a vedekezessel. Hibaztassatok a fogamzasgatlo gyartokat, hogy eladjak a rossz minoseget is.
Lehet utalni sok mindent, ami vegul egy magzat abortalasat okozza. Hajra!
Nem ertem mit erdemlek meg? Legalabb irjal normalisan , ha vki masrol irsz!
Vigyazz, mit irsz, nehogy visszausson :). Ki vagy te? Senki , masok eleteben. Szoval teljesen jogtalan amit kijelentesz.
"Abortalo vagy". Te meg biztosan egy idegbeteg, aki gyerekeket ver es emelett alkoholista is. Na ugye milyen jo gyanusitgatni, meg baromsagokat irni?
Nem volt abortuszom, te ostoba. Nem is tudom, igy ismeretlenul, honnan veszel ilyet.
Varom a baratosned valaszat!
Egyáltalán nem tilos ítélkezni, mindenkinek szíve joga, csak aztán ne csodálkozzon, ha az élet egyszer csak szembesíti a saját tévedésével. Személyesen csak egy embert ismertem, aki az itt megszólalókhoz hasonlóan habzó szájjal ellenezte az abortuszt világ életében. Történetesen úgy hozta az sorsa, hogy végül abortuszon kötött ki, pedig akár meg is tarthatta volna a magzatot, mert se beteg nem volt, se nemi erőszak áldozata. Ő mégis így döntött, és gyakorlatilag az egész korábbi életfilozófiáját köpte szemen.
Na erről ennyit.
Elhiszem neked, hogy van ilyen is. Az ember legyen óvatos, alázatos és megfontolt.
Engem csak az zavar, hogy az kifogásolja az ítélkezést (ami szerintem véleményformálás), aki a legsúlyosabb ítéletet hozza meg, vagy tartja fenn magának a jogot erre az ítélethozatalra. Kicsit a bagoly, meg a veréb, vagy a szálka és a gerenda esete. Szóval nem hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!