Miért írják itt azokra, akik elfogadják az abortuszt, hogy abortuszimádók?
Első körben sajnálom a szegény ártatlan magzatokat, akik nem tehetnek arról, hogy megfogantak.
Második körben pedig mindenki szíve ügye, hogy mit tesz az életével és hogyan dolgozza majd fel utána egy ártatlan ember megölését.
A törvény már magzatkorban védi az embert, viszont a magyar törvények szerint csak a 91. naptól számít ténylegesen védettnek.
Az abortuszon áteső nőknek is két kategóriája van:
1) Felelőtlenül létrejött terhességek
2) Betegség vagy erőszakos fogantatás miatt létrejött terhességek
Első kategóriát elítélem és magamban elkönyvelem őket. A második kategóriát pedig rettentően sajnálom és hamar gyógyulást kívánok a lelkük sebére, amiért kénytelenek voltak meghozni a döntésüket.
Nem vagyok se abortuszimádó, se abortuszellenes. Aki sexuális életet (akar) él(ni), az legyen tisztában azzal, hogy mik a következményei.
Akik ezzel tisztában vannak, azok 99%-ban a második kategóriába tartoznak.
Az első kategória meg magáért beszél ... sokszor.
Talán azért, mert aki teljes mellszélességgel áll ki az abortusz mellett, az többnyire lazán leősanyázza azokat a nőket, akik képesek maguknál jobban szeretni a gyermekeiket. Őket ezért így becsmérlik, ápolatlannak, aszexuálisnak, segélyen élőknek, szaporodó állatoknak, zsíros hajú hájasoknak, buszon utazó aljas helyfoglalóknak... tartva őket.
Aki gyermeket vár, miképpen te is, kérdező, az tisztában van vele, ki az, aki benne növekszik és ha érdeklődik a téma iránt, akkor azzal is, hogyan pusztul el bennük az általuk halálra ítélet magzat egy esetleges abortuszban.
Az én személyes véleményem az, hogy NEM lehet legjobb döntés az, ha egy magzatot lefejeznek, végtagjaitól megfosztanak, majd egy vákuumos szívóval kiszippantanak az anyaméhből. Ugyanazok a nők, akik erre képesek, ugyanolyan lehetetlennek titulált helyzetben egy csecsemővel a karjukon nem végeznének e gyermekükkel sem így, sem pedig máshogy.
Ha a széleslátókörűség, meg a haladó szellemiség ez:
akkor én inkább maradok szűklátókörű és begyöpösödött. Köszönettel.
Hát megint találkozunk 58-as hozzászóló. :)
A kamuképeiddel meg a lefejezős agyrémeddel.
Látod, kérdező, a második hozzászólása ennek a jó asszonynak hűen tükrözi a választ a kérdésedre. Annyira be van kattanva ettől a "küldetéstudatától" (ahogy ő mondta még nem is olyan régen egy kommentjében), hogy képtelen felfogni, hogy szó nincs lefejezésről meg végtaglevágásról, hiszen, mikor az abortuszt végzik, még ilyen testrészekkel nem rendelkezik az embrió. Feldugják a vákumot, és a méh tartalmát kiszippantják. Tény, egy ilyen nyálka gyakorlatilag az egész. Nincs lefejezés, vagdosás, semmi. Tehát ezt a kis intermezzot a vákumcső előtt, amit beleálmodott kedves 2-es számú versenyzőnk a történetbe, azt egy kicsit kiszínezte. És hiába, és hiába, képtelen felfogni ezeket a tényeket. Ékes példája ő az abortuszelleneseknek.
Másik, folyamatosan a photoshopolt képeit mutogatja. Nem fogadja el a tényt, miszerint ezek a képek meg vannak hamisítva. Pont azért, hogy a hatásvadász jellegükkel a hozzá hasonlókat megfogják, és a kampány részét képezhessék.
Na, ezért. Köszönöm 58-as, hogy most sem hazudtoltad meg önmagad. :)
Nézd, mindenkinek joga van ahhoz, hogy olyan bizonyítványt állítson ki magáról, amilyent. Így neked is.
Az is a te dolgod, hogy miért adsz hitelt egy noname válaszadó egyszeri bejegyzésének. No, meg az is, hogy miért állítod, hogy egy abortálandó magzatnak nincsenek végtagjai. Természetesen előadhatod, hogy minden dokumentumigényű fénykép manipulált, meg azt is, hogy a magzat: nyálka. Felőlem azt is állíthatod, hogy rákos daganat. Lelked rajta.
Egy biztos: a XXI. század modern képalkotó rendszerek és eszközök birtokában azt állítani, hogy a magzatot nem csonkolják, mielőtt kiszívják, orbitális b.romság. Gondolom, úgy képzeled, hogy a magzat, miután észleli, hogy az életére törnek, nyilván a hosszanti oldalával befordul a vákuumcső irányába, mint a szülőcsatornába tenné ugyanezt pár hónappal később, csak azért, hogy neked igazad legyen, és beférjen a megfelelő átmérőjű csőbe, hogy ne kelljen csonkolni őt. Nyilván úgy gondolod, hogy az "orvos", aki ezt a beavatkozást elvégzi, kocsányon kilógatja a szemeit, amiket felküld a nő méhébe, hogy mindent pontosan lásson. Az téged, és a fene nagy mellényedet cseppet sem zavarja, hogy minden ilyen egészségügyi (?) szakember VAKTÁBAN dolgozik. Úgy kb. semmit ne lát az egészből, nem hogy a magzatot irányban befogná a vákuumjával, hogy ne kelljen darabolni. De mondjad csak! Engem - mint mindig - ez most is elszórakoztat. Potom több száz kép, film, videó van fenn a neten erről, de nyilván mind hamis, mind manipulált, mint elrettentő és hazug. Csak hogy neked igazad legyen. Érdemes lenne a nézeteidet nyilvánosan, az életvédők ellenében közrebocsátanod, gondolom közönségsikerre is vihetnéd.
Azzal viszont továbbra sem tudok mit kezdeni, hogy MINDEN abortuszos topicra lecsapsz, mint a vércse, csak azért, hogy lenyálkázd, lesejtcsomózd, lemanipuláltazd a szerencsétlen, erőszakos halált halt, torzóvá tett, ártatlan emberi lényeket. Ehhez gyomor kell, ami, mint ez látható, megvan. Minden nap, minden egyes alkalommal, minden észlelt lehetőségnél megvan. Még akkor is, ha mindeközben a saját szegénységi bizonyítványodat, lelki nihilizmusod eleven igazolását, és fájóan bántó tudatlanságod nyilvánvaló létállapotát osztod meg a kommentelőkkel.
De legyen! Legyen neked igazad! Bármi áron, csak legyen!
Miért kell 2-3 naponta feltenni egy ilyen kérdést ? Azért , hogy legyen min veszekedni 10 embernek ?? Állandó veszekedést keltenek az ilyen abortuszos kerdesek.. Ha valaki elveteti a babájàt az az ő dolga. Ez meg egy fórum. Nem is ismerjük a kérdezőket megis véleményt alkotunk róla.
Utálom az abortuszt, de nagy ritkán biztos jó dolog ( erőszak, beteg baba, életveszély, méhen kívüli terhesseg, vagy védekezés ellenére becsúszott stb. ) de az hogy valaki szexel agyba főbe védekezés nélkül , majd teherbe esik es elveteti mert inkább azt választja hogy dug tovább mint hogy gyereke legyen, na azt nem tartom jo döntésnek! Viszont tényleg van 1-2 olyan hülye nő akinek jobb ha nem lesz gyereke!
És csak igazam lett megy a veszekedés :D Én Tudtam :D
Huh akkor bele szólok én is a vitába... Kedves 58-as nem semmi ahogy írsz. Nem is láttam / hallottam ilyet még :D Te ilyen formában is beszélsz ?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!