Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért írják itt azokra, akik...

Miért írják itt azokra, akik elfogadják az abortuszt, hogy abortuszimádók?

Figyelt kérdés
Tisztában vannak az "imádás" szó jelentésével? Szerintem ez elég bántó. Nekem nem volt abortuszom, most várom az első babám, de nem szóltam le senkit, akinek volt vagy lesz abortusza (van ilyen barátnőm is). Szerintem van elég nagy különbség aközött, hogy valaki elfogadja, hogy van amikor ez a legjobb döntés és az imádás között. Utóbbi valami olyasmit jelentene, hogy jó dologként fogja fel, sőt szereti megtenni, ami nyilván azt itt írok többségére azért nem igaz.
2014. szept. 27. 13:56
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
24%

Ja, és 61%: életemben nem jártam esti iskolába! Soha életemben, és természetesen csak 1 db egyetemet fejeztem be, azt sem anyasági, hanem Gyes alatt.

De látod, ezt mind-mind megtudhattad. GRT!!!!!

2014. szept. 27. 16:59
 12/52 anonim ***** válasza:
20%
Off: nem teljesen értelek, kedves 62%.
2014. szept. 27. 17:01
 13/52 anonim ***** válasza:
70%

"És hát igen: a spicli-besúgó-ávós-feljelentő-beköpő hajlammal rendelkező emberek kenyerét falatozva - miként teszed ezt most is -, nem lep meg, ha annyi ÁLTALÁNOS műveltséggel magad szembetalálván"

Ez a mondatát olyan mintha a múlt századból mondta volna valaki :D

De lehet azert fura nekem mert en nem jártam orvosira...

2014. szept. 27. 17:04
 14/52 anonim ***** válasza:
4%

Most akkor én is írjam a "beleszólok" szót külön, mint te? Így: bele szólok? Vagy felejtsek el a tagmondatok közé vesszőt tenni, ahogyan te? Mondd, mitől jobb az? Mondjam azt, hogy én sem láttam még ilyet?

Ismétlem: NEM az orvosira jártam.

2014. szept. 27. 17:06
 15/52 A kérdező kommentje:

Úgyis törölni fogják már ezt a kérdést, mert itt néhányan átmentek már személyeskedésbe, az ilyen kérdések meg nem sokáig maradnak meg.

Én nem arra voltam kíváncsi, hogy az abortusz jó megoldás-e vagy sem, hogy elítélendő-e vagy sem, csak arra hogy miért használják az "abortuszimádó" szót, mikor az nem egyenlő az elfogadással, az szinte már istenítést jelent, olyan ember meg nem hiszem, hogy létezik, aki imádná az abortuszt, inkább csak tisztában van azzal, hogy létezik és elfogadja, hogy bizonyos helyzetekben elvégzik.

2014. szept. 27. 17:06
 16/52 anonim ***** válasza:
50%

Jár hogy nem jártál orvosira :D jó.

Na én meg azert írok igy mert az IPad em mindent máshogy ír. Kijavit stb. Meg mert a 11 hós lányom itt van mellettem es tapogja a gépet ! Nem azzal foglalkozom hogy mit ír a gépem.. En jol írom. Nem a helyesírás oldal volt a "baj" hanem azzal hogy olyan mondtatot írtál,hogy nagymamám nem beszél / ír igy :D

2014. szept. 27. 17:11
 17/52 anonim ***** válasza:
Látod . Màr az első szót kijavította a gépem. Azt akartam írni hogy JA. helyette azt írta hogy JÁR.
2014. szept. 27. 17:12
 18/52 anonim ***** válasza:
6%
O.k. Üdv. és gratula a kislányhoz, kedves 62%-os fórumtárs!
2014. szept. 27. 17:14
 19/52 anonim ***** válasza:
Köszönöm :)
2014. szept. 27. 17:17
 20/52 anonim ***** válasza:
Hiányzott már a muníciózás is :D
2014. szept. 27. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!