Menjek abortuszra vagy sem?

Figyelt kérdés
23éves vagyok 2 éve dolgozom.A párom az azt mondta ha megtartom elhagy.A lakás amiben lakunk a sajátom örököltem a szüleimtől.Ha megtartom akkor egyedül vállalom.
2014. júl. 3. 08:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Szia,nagyon jól döntöttél! Minden rendben lesz! Ez a pasas nem érdemelné meg,hogy érte te bármilyen áldozatot hozz,nemhogy olyat,ahol egy pici életről mondanál le. Én nem vagyok egyedülálló ugyan,de gazdagok se vagyunk,mi bizományi boltban veszünk pl ruhákat pá száz ft-ért,babakocsit is használtan netről,mondjuk sok mindent kaptunk is a családból nagyobb gyerekekről,de biztos meg tudod te is oldani. Minden jót nektek! :-)
2014. júl. 3. 10:45
 22/44 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Szerintem is jol dontottel, h megtartod a babat! A 16-os valaszolonak pedig minden tiszteletem, h igy segit! Nagyon rendes Toled tenyleg! :)

Az apa egy onzo szemet. Hogy lehet ilyet csinalni, h tervezett babanal meghatral?! Szegyen egy ilyen ember apanak, meg sem erdemli a gyereke szeretetet.

2014. júl. 3. 10:54
 23/44 anonim ***** válasza:
81%

Fél évig a teljes fizudat fogod kapni, ez a Tgyás, aztán a baba 2 éves koráig a gyed-et. 2-3 éves kora között a gyest. Ha 1 éves kora után munkába állsz, mert bölcsibe adod, amikor már készen vagytok erre, akkor a gyed-et, vagy ha már ő idősebb, mint 3 év, a gyest is kapod a fizetés mellett. Ezen kívül családi pótlék (emelt, ha egyedül neveled), és adókedvezmény is jár.

Járókával, kisruhákkal szívesen segítelek. Írd meg privát, hogy hová küldhetem, vihetem a holmikat.

U.i. : Sose hidd el, hogy az a férfi szeret, aki a közös gyermeketek élete árán akar melletted maradni. Az ilyen se gyerekkel, se gyerek nélkül ne kelljen soha!

2014. júl. 3. 15:17
 24/44 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél:) A pasi meg menjen isten hírével,ahova akar..
2014. júl. 3. 16:25
 25/44 A kérdező kommentje:
Apuka ma jelentkezett!Eljön a cuccaiért és elköltözik.Mondtam neki csomagoljon és tűnjön el!Egy haverom itt lesz,ne hogy tudjon szemétkedni.Már mindent kinézek belőle.
2014. júl. 4. 17:23
 26/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Nagyon nagyon helyesen döntöttél! Már most jó anyuka vagy! Nem lesz könnyű, de meglátod mennyi boldogságot ad az a kisember neked, kárpótolni fog hidd el! És majd találhatsz egy normális társat is, aki különb apja lesz a kicsinek. Sok boldogságot!
2014. júl. 4. 18:25
 27/44 anonim ***** válasza:
Babaágyat, kocsit, ruhákat stb rokonoktól, esetleg barátoktól kérj. Ha nincs, akkor használtat vegyél, rengeteg pénzt megspórolsz így. Sajnálom, hogy ennél hasznosabbat nem tudok mondani. Spórolj és dolgozz, amíg tudsz, remélem minden rendbe jön nálatok.
2014. júl. 4. 18:39
 28/44 anonim ***** válasza:
nagyon helyes ahogy döntöttél :) nézz szét az olx-en vaterán elég olcsón lehet venni már babadolgokat. de érdeklődj hátha van nálatok is néha olyan rendezvény hogy baba-mama börze na ott is elég olcsón lehet vásárolni. apukának meg be jelented hogy fizesse a gyerek tartást.
2014. júl. 4. 21:35
 29/44 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n egészséges,minden rendben eddig!
2014. júl. 5. 11:20
 30/44 A kérdező kommentje:

Elhaladtuk tegnap a büvös 12.hetet,tegnap mondtam meg a dokinek,hogy a baba marad.

Csináltak képet is.

Mikor kell menni a védőnőhöz a kiskönyvért?

2014. júl. 5. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!