Menjek abortuszra vagy sem?
Szia! Szerintem is jol dontottel, h megtartod a babat! A 16-os valaszolonak pedig minden tiszteletem, h igy segit! Nagyon rendes Toled tenyleg! :)
Az apa egy onzo szemet. Hogy lehet ilyet csinalni, h tervezett babanal meghatral?! Szegyen egy ilyen ember apanak, meg sem erdemli a gyereke szeretetet.
Fél évig a teljes fizudat fogod kapni, ez a Tgyás, aztán a baba 2 éves koráig a gyed-et. 2-3 éves kora között a gyest. Ha 1 éves kora után munkába állsz, mert bölcsibe adod, amikor már készen vagytok erre, akkor a gyed-et, vagy ha már ő idősebb, mint 3 év, a gyest is kapod a fizetés mellett. Ezen kívül családi pótlék (emelt, ha egyedül neveled), és adókedvezmény is jár.
Járókával, kisruhákkal szívesen segítelek. Írd meg privát, hogy hová küldhetem, vihetem a holmikat.
U.i. : Sose hidd el, hogy az a férfi szeret, aki a közös gyermeketek élete árán akar melletted maradni. Az ilyen se gyerekkel, se gyerek nélkül ne kelljen soha!
Elhaladtuk tegnap a büvös 12.hetet,tegnap mondtam meg a dokinek,hogy a baba marad.
Csináltak képet is.
Mikor kell menni a védőnőhöz a kiskönyvért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!