Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti hogy döntenétek? Megtartaná...

Ti hogy döntenétek? Megtartanátok, ha esetleg az életetek múlna rajta, akkor is?

Figyelt kérdés

Van egy 18 hónapos lányunk.Egyenlőre nem terveztünk kis tesót,az egészségi állapotom miatt.Ám minden igyekezet ellenére teherbe estem.Óvszerrel védekeztünk mindig,sose szakadt ki,mégis valami hiba lehetett,mert már 6 hetes vagyok.

A lényeg,hogy az első babával a 6.-16 hétig hánytam,fogytam 10 kilót,38 kiló lett a vége a 168 cm-hez.(48-al estem teherbe)

Már akkor nagyon aggódtak értünk,hogy megmarad e a baba,minden rendben lesz e vele,és hogy én is helyrerázódom.Aztán szerencsére megszünt a hányás,és tudtam enni,a babánk is szépen fejlődött.A végére 58 kilóra híztam.

18 hónapos a lányunk,még cicizik,és a szoptatás alatt nagyon sokat fogytam.Jelenleg 43 kiló vagyok.

Na és jött most ez a terhesség.Sajnos már küzdök a hányingerrel,valószinű,hogy ugyan az lesz mint a lányunkkal.A dokim azt mondta,hogy nem bírná ki a szervezetem,ha megint ennyit fogynék,és lennék vagy 33 kiló.Ő a terhesség megszakítást javasolta,az anya egészségi állapotára hivatkozva.

Ti,hogy döntenétek?Bevállalnátok így is,tudva,hogy akár nagyon rossz vége is lehet,vagy megszakítanátok a terhességet?

Amugy tervezünk tesót,majd 4-5 év múlva,ha visszahízok legalább 50-55 kilóra,addig nem.

2014. jún. 18. 20:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
83%
Dobálóztok itt gyilkossággal meg megölöm a gyerekemet szavakkal és azt sem tudjátok hogy mi van mögötte. Hányan vagytok itt olyanok akiknek bármi olyan volt a terhessége alatt ami akár a gyereke életét akár a sajátját akut módon veszélyeztette. Tudjátok Ti itt hogy milyen megszülni úgy egy gyereket vagy elveszíteni, hogy nem akarod, hogy minden vágyad az, hogy megszüld és a tested cserben hagy... Tudjátok Ti milyen az elköszönni a gyerekedtől és kérni, hogy ne haragudjon Rád de nem tudod végigvinni a terhességét. Mielőtt bárkit bármiért elítéltek, gondoljatok arra is, hogy van olyan terhesség amelynek nem happy end a vége és gondoljátok el,milyen azt feldolgozni és elfogadni és ezzel élni minden egyes nap. Érezzétek már át másnak a helyzetét mielőtt ítéltek. Remélem kérdező jól vagy akár ez van akár az. Nagyon sok erőt kívánok Neked.
2014. júl. 5. 14:03
 62/70 anonim ***** válasza:
17%

itt az a helyzet a kerdeoz tudta ha teherbe esik akkor el kell vetetnie a sulya es a terhessegi hanyas miatt.

Ha ezzel valaki tisztaban van akkor meg kell tenni mindent hogy megakadalyozza a terhesseget.

Ez az ami sok valaszolot bant.

2014. júl. 5. 16:28
 63/70 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok jobban,sőt...

Hétfőn megszakítják a terhességet.

És még valami,szedtem a fogamzásgátlót is AZALiA-t,amit lehet szoptatás alatt,de kevés volt még az is!

Köszönöm annak,aki kiállt mellettem és szorított értünk!

Minden jót nektek!

2014. júl. 5. 23:32
 64/70 anonim ***** válasza:
100%
VELED VAGYOK, gondolataim Nálad, imádkozom érted!!!
2014. júl. 5. 23:46
 65/70 anonim ***** válasza:
4%
Te ezzel csak takarózol, hogy el tudd vetetni a gyereket. Van más oka?A férjed szeméT?Vagy még valami?Érdekes korábban nem mondtad a fogamzás gátlót, csak a gumit....milyen érdekes, szánalmas vagy!
2014. júl. 6. 05:17
 66/70 anonim ***** válasza:
Túl vagy rajt?
2014. júl. 7. 14:33
 67/70 A kérdező kommentje:

Igen, túl...

Még kórházban leszek egy darabig, mert csak 39 kiló vagyok és igyekeznek helyre hozni.

2014. júl. 8. 14:12
 68/70 anonim ***** válasza:
27%
A 39 kiló tényleg kevés, viszont "csak" 4kilót fogytál.
2014. júl. 8. 15:24
 69/70 anonim ***** válasza:
20%
Hát, ha már mindenképp bent kell maradnod a kórházban, talán jobb lett volna ha hagyod élni azt a szegény babát...
2014. júl. 11. 00:36
 70/70 anonim ***** válasza:
75%

Te jó ég! Egyesek miket írnak!!!

Azt gondoljátok,hogy a kórházban mindenre van gyógyír?

39 kg egy 168 cm-es nő! El tudjátok képzelni? A szervezetéből a kisbaba már nem tud mit elvenni! Infúzió megy ilyenkor naponta 5-6 alkalommal és igyekszik a szervezetet erősíteni!

Aki pedig azzal jön,hogy meg kellett volna előzni, szégyellheti magát!!! Nem ez volt a kérdés!!!

Ezt mondanád a saját lányodnak is? Ebbe gondoljatok bele!!!

Nagyon sok erőt kívánok, mind lelkileg, mint testileg és kívánom, hogy gyorsan megerősödj!

K.

2014. júl. 12. 07:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!