Ti hogy döntenétek?
Még nagyon az elején vagyok, csak 4 hetes és 5 napos vagyok. Pénteken teszteltem pozitívat és egyre erősebbek a csíkok! :)
Ma hajnalban nagyon görcsölt a hasam, olyan összehúzódás szerű fájdalmaim voltak, de nem olyan mint amikor meg akar jönni hanem nagyon erős fájdalmak és közben elég erős hányingerem volt, kb. 10-15 percig tartott. Nagyon megijedtem. Szerencsére semmi vérzés nem volt. Ma reggel felhívom a nőgyógyászom és vagy ma vagy holnap(csak holnap rendel)elmegyek mindenképpen orvoshoz attól függ mit mond! Remélem nem lesz semmi baj...
A kérdésem az lenne, hogy ti elmennétek-e táppénzre a válaszától függetlenül? A kereskedelemben dolgozom pénztárba plusz árufeltöltés és elég stresszes, rohangálós, elég sokat kell emelgetni, a gyanúm szerint ez a fájás is ettől volt, tegnap este emelgettem a zöldséges rekeszeket...
Nem szeretnék kockáztatni, áthelyezni nem tudnának csak a pénztárba, mert ahhoz kevesen vagyunk.
Nem így terveztem nem vagyok munkakerülő, minimum decemberig szerettem volna dolgozni. De a baba az első!
Esetleg tapasztalatok, veletek is volt ilyen?
Köszönöm! :)
De ez nem olyan volt, mintha meg akarna jönni mert azt is éreztem már az első pozitív teszt előtt 2-3 nappal (én is egyfolytában a mosdóba rohangáltam mert azt hittem megjött:) ). Ez a fájdalom a közelében sem volt a mindjárt megjön érzéshez.
Második és neked mit szóltak a munkahelyen, hogy ilyen hamar elmentél? Én ettől is tartok kicsit...
Köszönöm a válaszokat! :)
Négyes, igen köteles, viszont nem tud, mert kevés ember van és nem lehet megcsinálni azt, hogy egy ember csak egy valamit csináljon, a kamion minden nap jön és azt minden nap meg kell csinálni...hát sajnos ez van.
Második/Ötödik, én is ettől tartok, hogy a főnök még benyeli, de hogy a többiektől "mit fogok kapni"...ráadásul nem olyan régóta dolgozom ott.
Holnapra kaptam időpontot beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta szedjek addig is Magne B6-ot és pihenjek sokat.
Viszont azóta ha mozgok pl.:beágyaztam és éreztem közben is meg utána is ilyen enyhe izomláz szerű fájdalmat. Ez mit jelent?
Remélem nem lesz gond.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!