Mit tehet a lány?

Figyelt kérdés

Főiskolások a párjával együtt. Egy szobát bérelnek.

A lány hetvegente egy szórakozóhelyen pultos, feketén.

Terhes.

A szülők egyik oldalon sem támogatják őket, a lakotarsak, és a lakás tulaja nem enged kisgyereket oda.

Sem a fiú sem a lány nem érzi magát késznek accsaladalapításra.

Viszonylag fiatal, fél éves kapcsolat.

2014. jún. 11. 15:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
74%
Azert nem gyilkosság, mert egy önmagában életképtelen, kezdeti stádiumban levő magzatrol beszélünk, nem egy emberről.
2014. jún. 14. 06:53
 22/50 anonim ***** válasza:
15%
Akkor egy nyomorék, önmagát ellátni nem képes embert is meg lehet ölni? Az sem bűn? Én nem így tudom! Annak a kicsi embernek ver a szíve, ergo él. Ha él és genetikailag 100%-ig ember, akkor megölni bűn. Ennyi. Barbár szokás az abortusz. A legszomorúbb pedig az egészben az, hogy pont az kívánja a halálát ezeknek a kicsi emberkéknek, akiktől a védelmet, biztonságot remélik. Ha megfogan egy gyerek, akkor az életre jelentkezik, szeretne élni. Ettől megfosztani bárkit is gyilkosság!
2014. jún. 14. 08:47
 23/50 anonim ***** válasza:
0%
Jah és a magzatok általában nem életképtelenek! Amelyik életképtelen, az sajnos el is megy még az anyaméhben, de egy olyan kis emberke, aki teljesen egészségesen fejlődik, azt ne nevezd már életképtelennek. Életképes és élni is akar.
2014. jún. 14. 08:50
 24/50 anonim ***** válasza:
94%
Hat nem tudom, hogy szerinted mennyi esélye van a túlélésre egy 0-12 hetes magzatnak, ha megindul a szules. Megcsak nem is szulesnek hívják a 24. hetig, hanem vetélésnek.....
2014. jún. 14. 09:15
 25/50 anonim ***** válasza:
15%

Tudod, 71%, minden EMBER élete az anyaméhben kezdődik. Te is így lettél. Természetesen élő emberi lény az a kisember, aki teljes gyanútlanságában növekszik a anyjában azért, hogy megszülessen és éljen.

Engedd meg, hogy külön gratuláljak ahhoz a nagyszerű lelkivilágodhoz, amivel könyörtelenül, egy laza csuklómozdulattal küldöd a halálba mások magzat-gyermekeit (és nyilván a sajátjaidat is), arra hivatkozva, hogy magatehetetlenek. Mifelénk azt tartjuk, hogy annál inkább segítünk valakit, minél jobban rászorul, és igényli ezt.

Kb. annyit várj az élettől öreg napjaidban, amennyit magad is tartasz az életről, az elesettségről, a gyámoltalanságról, és a nálad erőtlenebbekkel, hozzád képest eleve esélytelenekkel szembeni brutális agressziódról! Fikarcnyival nem érdemelsz többet. Sőt, még ennyit se...

2014. jún. 14. 16:31
 26/50 anonim ***** válasza:
79%

Kedves utolso!

Veled ellentétben en nem vagyok elvakult abortusz ellenes. Hiszem, hogy mindenkinek joga van dönteni arrol, hogy kihordjon e egy gyereket vagy sem. Neked, nekem, a szomszédnak meg a többinek semmi joga beleszólni. Hála az égnek.

Nem volt meg abortuszom, remelem nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy felmeruljon. De ha megis, akkor majd en eldöntöm, hogy mi legyen. En, es nem te meg a hozzad hasonló tökéletes, magukat olyan jonak képzelő, ám valójában érzéketlen lények, mint te.

2014. jún. 14. 17:18
 27/50 anonim ***** válasza:
0%

Isten őrizzen attól, hogy én határozzam meg az életedet, utolsó! Dehogy tenném! És ki mondta, hogy én j vagyok?!? :)

De mindettől függetlenül, ha a fejed tetejére állsz is, az abortusz: gyilkosság, és az érzéketlen, aki egy védtelen, a rohadt vákuum és az anyai árulás ellenében, a saját létében is vétlenül kiszolgáltatott, a halált elszenvedni kénytelen EMBERRŐL úgy ír, ahogyan te, és aki fenntartja magának a jogot, hogy a tulajdon gyermekét elpusztítsa. Na, az érzéketlen.

Evvan.

2014. jún. 14. 20:11
 28/50 anonim ***** válasza:
68%
Akkor is igy gondolkodj majd utolso, amikor mondjuk a 14 eves lányodat megerőszakolják es teherbe esik az esemény utani ellenére is es akkor is, amikor te leszel terhes fogamzásgátlás mellett, Munkanelkulikent es az apuka lelép. Szemellenzos.
2014. jún. 15. 05:48
 29/50 anonim ***** válasza:
14%
És az a kis magzat ugyanolyan áldozat, mint a megerőszakolt lány. Öljük, meg ezért? Amúgy maradj már ezzel a megerőszakolással. Tudod, hogy az abortuszon átesettek hány százalékát erőszakolták meg???? Nem ez a fő indok, elhiheted. Te vagy a csőlátású, mert ilyen baromságokat hajtogatsz csak! Ha meg anyuka vagy, akkor szégyelld magad! Édesanyaként párolni az abortuszt bármilyen esetben is szégyen!
2014. jún. 15. 07:38
 30/50 anonim ***** válasza:
72%

Nem szégyenlem magam. Egy kicsit se, pedig anya vagyok. A különbség köztem meg a között, aki abortuszra megy, hogy az en gyerekem tervezett volt, ő meg nem akar gyereket. En sem akarok többet. Ha teherbe esnék, abortuszra mennék. Vedekezek, hogy csökkenjen az esély, de egyenlőre nincs 100% biztos modszer. Egyedül az en dolgom, hogy ha ennek ellenére teherbe esek, élek e az abortusszal. Bocs, tévedtem, a páromnak van meg koze hozza. Neked nincs.

Csőlátãsod neked van, mert te gyilkosozol es te vagy az, aki nem tudja elfogadni, hogy nincs igaza. A terhesseg, a szules nem lehet kényszer, arrol egyetlen embernek van joga dönteni: a teherbe esett nőnek.

Szerencsére Magyarorszagon szabadon dönthetnek. Még jo, hogy nem ilyen hozzad hasonló emberek hozzak a törvényeket. Tudod megnőne a csecsemo gyilkosságok es az öngyilkosságok száma. Ja, az biztos ugyanaz szerinted, mint az abortusz

2014. jún. 15. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!