Mit tehet a lány?

Figyelt kérdés

Főiskolások a párjával együtt. Egy szobát bérelnek.

A lány hetvegente egy szórakozóhelyen pultos, feketén.

Terhes.

A szülők egyik oldalon sem támogatják őket, a lakotarsak, és a lakás tulaja nem enged kisgyereket oda.

Sem a fiú sem a lány nem érzi magát késznek accsaladalapításra.

Viszonylag fiatal, fél éves kapcsolat.

2014. jún. 11. 15:10
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

A nagyszülők változnának, ha lenne miből, de nyilván nincs rá lehetőségük.

Ez egy régebbi történet. A fiúval amúgy szakítottak végül.

2014. jún. 11. 16:37
 12/50 anonim ***** válasza:
61%
Akkor ennyi volt a nagy lamur? A srác gondolom gyáva patkányként menekül a felelősségvállalás alól. Dugni jó volt, de terhes lett a csaj, a srác meg menekülőre fogja.
2014. jún. 13. 06:14
 13/50 anonim ***** válasza:
36%
Fel eves kapcsolat, utolso. Arra azert nem nagyon kellene építeni. Miért "patkány" a fiú? Mert nem akar fiatalos apa lenni? Ettől meg nem lesz valaki patkány....
2014. jún. 13. 07:05
 14/50 anonim válasza:
0%
Nehogy abortusz, az gyilkosság!!!
2014. jún. 13. 14:09
 15/50 anonim ***** válasza:
89%
Ha az abortusz gyilkosság lenne, nem lehetne elvégeztetni. Nem gyilkosság.
2014. jún. 13. 16:15
 16/50 anonim ***** válasza:
72%
Nem szoktam privat uzenetre valszolni, kedves P. Sehol nem volt leírva, hogy védekeztek e. Siman lehet, hogy óvszer/tabletta mellett jött ossze.
2014. jún. 13. 19:26
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem gyilkosság? Akkor mi? Egy fejlődésben lévő magzat életének kioltása az abortusz. Én nem ítélem el, aki ezt megteszi, mert sajnos egyszer én is erre kényszerültem, de attól még nem söpröm szőnyeg alá a dolog súlyát.
2014. jún. 13. 19:36
 18/50 anonim ***** válasza:
72%
Ha gyilkosság, hogyhogy nem csuktak le érte?
2014. jún. 13. 19:37
 19/50 anonim ***** válasza:
0%

Jaj hagyjuk már ezt a lecsuktak-e érte dumát...

Ma Magyarországon engedélyezett az abortusz a 12. hétig. A nő testében fejlődik a magzat, eddig az időpontig dönthet a terhessége megszakításáról. Természetesen börtön nem jár érte, de attól még gyilkosság. 12 hétig legális a magzat megölése.

A magzatnak is ver a szíve, egy fejlődésben lévő ember. Ha elveteted, mert nem tudod-akarod megtartani, akkor megölöd. Ennyi. Ezen nincs mit szépíteni.

2014. jún. 13. 19:46
 20/50 anonim ***** válasza:
0%
18-as válaszadó, elárulnád, kérlek, pontosan miért nem gyilkosság az abortusz? Köszönöm.
2014. jún. 13. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!