Mit tehet a lány?

Figyelt kérdés

Főiskolások a párjával együtt. Egy szobát bérelnek.

A lány hetvegente egy szórakozóhelyen pultos, feketén.

Terhes.

A szülők egyik oldalon sem támogatják őket, a lakotarsak, és a lakás tulaja nem enged kisgyereket oda.

Sem a fiú sem a lány nem érzi magát késznek accsaladalapításra.

Viszonylag fiatal, fél éves kapcsolat.

2014. jún. 11. 15:10
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
66%
Abortusz vagy örökbeadás. Vagy megszüli a semmire, és nézi ahogy éhezik.
2014. jún. 11. 15:15
 2/50 anonim ***** válasza:
58%

Mit vársz, hogy rábeszélünk az abortuszra és levesszük a döntés felelősségét a válladról?

Lehet mellébeszélni, hogy a szülők a hibásak (mert nem támogatják őket), meg a főbérlő (mert nem akar gyereket a lakásába), de az igazság az, hogy aki nem akar gyereket ("nem érzi magát készen" egy féléves kapcsolatban), az védekezzen! Ha meg nincs ennyi esze, akkor vállalja a felelősséget.

És nekem ne mondd, hogy védekeztetek, mert nincs az a gyerek, aki megfogan úgy, hogy a nő ÉS a férfi is védekezik, mert egyikük sem akar szülővé válni.

3/50 anonim ***** válasza:
62%
Nah, vajon mit? Időben észbekap és elveteti, gondolom. Nem tűnik a leírás alapján túlélő hős típusnak, aki keres másik munkát, albérletet, anyaotthont és egyedül felneveli. Úgy van feltéve a kérdés, hogy azt mondjuk: vetesse el! Hát tessék! Vetesse el! Most jó? (Amúgy meg tanuljon meg védekezni, hogy ne kelljen évente ismételni!)
 4/50 anonim ***** válasza:
4%
Mit tehet? hát ilyen esetben sajnos az abortusz marad.sajnálom legközelebb védekezzenek normálisan!!
2014. jún. 11. 15:16
 5/50 ivilicious ***** válasza:
55%
A legfontosabb: egyikőjük sem akarja, nem készek a családalapításra. Ezzel elárultál mindent. Szerintem abortusz vagy örökbeadás...végülis terhesen nem hiszem,hogy bírná a pultot végig, attól függ milyen hely..meg azért..a baba érzi a gondolatokat, mindent...de ki hogy dönt.
2014. jún. 11. 15:28
 6/50 anonim ***** válasza:
Miért lett törölve amit írtam?? Semmi bántó nem volt benne
2014. jún. 11. 15:29
 7/50 A kérdező kommentje:

Nemtom nem én töröltettem.

Egy éjszakai szórakozóhelyen, ahol követelmény a csinos megjelenés, nem fogják dolgoztatni.

2014. jún. 11. 15:31
 8/50 anonim ***** válasza:
60%
Abortusz egyértelműen.
2014. jún. 11. 15:35
 9/50 anonim ***** válasza:
9%

Tanul, amíg tud, vállalja a gyerekét, a szülei elé áll és segítséget kér, szül, amint tudja, bölcsibe adja a babát, mellette tanul. A fősuli végeztével dolgozni megy.

Ezt mind is teHETi a lány.

2014. jún. 11. 16:01
 10/50 anonim ***** válasza:
27%
De könnyű itt egy EMBER életéről dönteni. Halljon meg a kisbaba, írja itt majdnem mindenki. Amit én javaslok: A srác menjen levelezőre, keressen munkát, akár többet is. A lány is tanuljon levelezőn. Keressenek egy kicsi albérletet. Nem nagy dolog, mi is éltünk a párommal szoba-konyhás garzonban havi 30.000-ért Budapesten. Én nem dolgoztam akkor még csak a párom. A szülők nem tudtak támogatni. A párom gürizett éjjel-nappal míg én le nem diplomáztam. Nem egy ismerősöm nevel kis lakasban gyereket amúgy. A terhesgondozas, szülés ingyenes, TB-je van, hisz tanul. A baba kezdetben túl sok anyagi javat nem igényel. Én is hasznaltan veszem neki a ruhákat turiban. Nagyon szépek és 500-1000HUF körül vannak. Rengeteg szervezet is van nem mellesleg amelyik anyagilag is támogatja az ilyen anyákat. Védőnői szolgalatokon is lehet szerezni ingyen babaholmikat. A későbbiekben meg kitartással, szorgalmmal sok mindent el lehet érni és talan a nagyszülők is megváltoznak. Azért nem fekete és fehér minden, hogy csak az abortusz legyen ebben a helyzetben a megoldás. Persze biztos hogy az a könnyű út, de nem a helyes. Választ nem várok a kommentemre, így aki nem fogadja el az én érveimet, ne kezdjen el győzködni, sértegetni. Én az abortuszt bűnnek tartom, barbár szokásnak.
2014. jún. 11. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!