Nem tehetek semmit?

Figyelt kérdés
A barátnőm terhes és abortálni szeretné a magzatot. Én szeretném, hogy megtartsa, mivel minden feltétel megvan hozzá, de ő megijedt ettől. Ezt 2 évvel ezelőtt is megtette, mert félt a gyerekvállalás következményeitől, és ezt a gyereket is terveztük, ugyanúgy, mint az előzőt. Mit tegyek? Tudom, hogy őbenne fejlődik 9 hónapon keresztül, de nekem is lehet valamennyi beleszólásom, nem? Az anyagi körülményeink jók, szép kertesházban lakunk, jó környéken, és úgy gondolom a barátnőm is meg tudna nyugodni egy idő után, hogy neki sem meg a gyereknek sem lesz baja.
2014. jún. 9. 09:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Közben elmondtam, hogy ha abortuszra megy megint én nem állok vele szóba és elvittem újra pszichológushoz (ezelőtt is szorongás miatt járt). Elmagyaráztam, hogy a legtöbb embernek az élethez való hozzáállásával van a baj, nem az életével, először kiakadt, hisztizett pár órát, mikor elmondtam, hogy nem állok vele többet szóba, ha elveteti, közben elmentem sétálni, mire hazaértem már kihisztizte magát és megbeszéltük, hogy abortuszt többet nem.
2014. jún. 14. 09:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Örülök, ez egy lépés afelé, hogy helyrejöjjenek a dolgok. Még ha kicsit drasztikus is voltál, szerintem helyesen cselekedtél. A pszichológust/pszichoterápiát pedig kötelezően ajánlom! Minden jót, majd írj hogy hogy vagytok.
2014. jún. 16. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!