6 hetes terhes vagyok. Masfel napja faj a torkom, de nem merek semmit szedni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
foghagyma, terhesseg2012. jún. 21. 17:00
1/4 anonim válasza:
fokhagyma, vöröshagyma tea segíteni fog+méz
2/4 anonim válasza:
Tantum Verde szopogatótablettát szabad szedni, nekem segített anno; és a patikában is ha megkérdezed, nyugodt szívvel ajánlják!
Jó babavárást és pihizz sokat
31hkm
3/4 anonim válasza:
én is így kezdtem egy hete, azóta kaptam antibiotikumot hétfőn és tele van a szám is fertőzéssel. Annak ellenére, hogy mindenki azt mondja nem lehet baj nagyon félek, 2 vetélés van utánnam... most vagyok 6+5.
Amugy nekem a Tantum verdére azt mondtak nem szabad, kaptam Neo Angint, meg a nyelvemre és a köhögésemre gyógynövényes kencéket, amit szabad, de nem viszem túlzásba...
4/4 anonim válasza:
Homeogene9 nekem bevált, tüszős mandulagyulladásom is elmulasztotta. Bioparoxot is szokták ajánlani, de nekem az nem vált be. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!