Nem tehetek semmit?
Figyelt kérdés
A barátnőm terhes és abortálni szeretné a magzatot. Én szeretném, hogy megtartsa, mivel minden feltétel megvan hozzá, de ő megijedt ettől. Ezt 2 évvel ezelőtt is megtette, mert félt a gyerekvállalás következményeitől, és ezt a gyereket is terveztük, ugyanúgy, mint az előzőt. Mit tegyek? Tudom, hogy őbenne fejlődik 9 hónapon keresztül, de nekem is lehet valamennyi beleszólásom, nem? Az anyagi körülményeink jók, szép kertesházban lakunk, jó környéken, és úgy gondolom a barátnőm is meg tudna nyugodni egy idő után, hogy neki sem meg a gyereknek sem lesz baja.2014. jún. 9. 09:03
1/22 anonim válasza:
Nem értem, terveztétek, mégis elveteti???
2/22 A kérdező kommentje:
Amint kimutatta a teszt, hogy terhes, megijedt az egész gyermeknevelési procedúrától, betegesen szorongó típus, minden hülyeségtől fél, amikor már tényleg megfogant a baba, ez volt a múltkor is. Olyan szinten belemerül a jövőbe, hogy attól is tart, hogy majd munkanélküli lesz, vagy az emberek átverik és ilyenek.
2014. jún. 9. 09:25
3/22 anonim válasza:
Sürgősen vidd el egy jó kineziológushoz, ő a leghatékonyabb. Nem normális, amit csinál.
4/22 Paraszt_Mári válasza:
De ha nem akar akkor minek terveztek?
Ennek semmi értelme terhes lesz aztán megöli a gyermekét....
És ilyen felfogással h. lehet nem lesz munkám meg lehet átvernek az emberek ne tervezzen semmit!
5/22 anonim válasza:
Már rég otthagytam volna az ilyen önző, rinyáló p.csát. Megijed, ezért megöli a saját gyerekét. Ha te szeretnél gyereket hagyd ott a csudábs, és keress olyan nőt aki nem csak magával foglalkozik.
6/22 anonim válasza:
Mi van 75%-os csak nem felakarod magad ajánlani?
Amúgy nem lehet ,hogy ő nem akar gyereket legbelül? Én alaposan lebeszélgetnék vele...
8/22 anonim válasza:
Utolsó, vicces vagy. És mivel ilyen megfordult a fejedben, valószínűleg te akarod. Nem, csak utálom az ilyen álszent önző "nőket" akik megölik a saját gyerekük, csak mert nekik így kényelmes. És mivel férfi vagyok, és nem homokos, így nem, nem akarom felajánlani magam. Viszont a picsuszt leköpdösném szívesen.
9/22 anonim válasza:
De azért érdekesek vagytok ti nők. Ha egy nő jön ide panaszkodni hogy a pasija nem akar gyereket egyből arra buzdítjátok, hogy hagyja el, de ha egy férfi jön ide ugyan ezzel, akkor mindenki szegény nőt védi hogy jajj, ha nem akar gyereket ne erőltesse, sőt, az abortuszban is támogassa, mert hogy az neki jár. Felfordul a gyomrom az ilyen kétszínűségtől.
10/22 anonim válasza:
sajnállak,hogy ilyen helyzetben vagy,nagyon rossz lehet,de ha nem tudod meggyőzni,akkor nem tudsz mit csinálni.
Esetleg vidd el pszichiáterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!