Az abortusz után azonnal megszűnnek a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
És ha már szültem egy gyereket,akkor miben lesz más az egész? Sajnos védekezés mellett terhes lettem,nem tudjuk megtartani. Vérzik a szívem,de nincs más lehetőségünk,mint elvetetni. Most vagyok 5 hetes és nagyon hányingerem van,alig tudom ellátni az 5 hónapos kisfiam,az abortusz után el fog múlni egyből a rosszullét? Nem kérek kioktatást,sem ócsárolást,épp elég a bajom... Köszönöm.
2014. ápr. 25. 09:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A hányingeres időszakon lassan túlleszel.

Nem mondom, az első pár hónap baromi nehéz lesz, de gondolj bele, utána úgy összenőnek, hogy gyakorlatilag elszórakoztatják egymást, sokkal kevesebb "gond" lesz majd velük.

Én drukkolok, hogy megtartsátok,én egyébként nem lettem terhes szoptatós tabi mellett (Cerazette volt, ha jól emlékszem), még szoptatás vége után is szedtem vagy 2 hónapig, csak mondta a doki, hogy úgy már nem jó. Szóval emiatt ne emészd magad, de egy abortusz után tuti emésztenéd magad, pláne, ha a kicsi fiadra néznél, eszedbe jutna, hogy alig lenne kisebb a másik, és az pokoli, hidd el.

Hányingerre nem tudsz kérni valamit? Nekem a gyömbéres cuccok szoktak bejönni, meg a kicsit, de sokszor keksz vagy ilyesmi, hát nem a legegészségesebb, de az elején ki lehet bírni, ráérsz utána sok zöldséget enni :-)

2 gyerekes + pocaklakós

2014. ápr. 28. 18:18
 22/33 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy amikor a 2-at vártam, elég szarul voltam én is. Feküdtem az ágyon, a babó meg elkúszott-mászott a szobában :-) Szörnyű volt, de megérte, kiheverte, most meg le se lehet vakarni őket egymásról. :-)
2014. ápr. 28. 18:22
 23/33 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem mostanában leszek jobban :S a fiammal kb. a 10.hétig voltam rosszul,de az még ennél is borzalmasabb volt,kórházban is feküdtem.. Emiatt is félek,hogyha bármi gond adódik,akkor mi lesz velünk?! A párom nem tud kihagyni egy hetet sem a m.helyén,mert az hatalmas kiesés nekünk így hitel mellett. Nagyi csak egy van,ő is 250 km-re innen és reggeltől estig dolgozik... Nagyon nehéz ilyen szempontból,mert ha csak azt kéne néznünk,hogy fel tudunk-e nevelni még egyet,akkor a válasz igen,de nem csak ez a kérdés és sajnos nem mindenre van megoldás :( nagyon nehéz most,sírok is sokat,de most per pillanat úgy érzem,nem tudnék abortuszra menni...
2014. ápr. 28. 19:16
 24/33 anonim ***** válasza:

Nekem az első terhességem egy rettenet volt. Szinte végig kórház a végébe pedig a kisfiammal együtt majdnem belehaltunk. Utána komplikációk, szövődmények, műtétek sora, rokonok, barátok segítségére szorultunk. A szövődmények miatt az orvosok azt mondták többé nem lehet természetes úton gyerekem, így nekünk is egy igencsak hasonló korkülönbséggel megfogant a második babánk....Mi nem védekeztünk, elhittük, hogy ennyi volt, egy az egy kisfiunk lesz, talán majd később egy örökbefogadás... Nah de ez lett. A férjem őrjöngött és hallani sem akart arról, hogy megtartsuk. Azt mondta mi lesz, ha most nem lesz ilyen szerencsénk, ha ott maradok. Ő nem tudja még egyszer ezt végigcsinálni. Én is itt tettem fel a kérdésemet anno. Végül a sok támogató válasz megerősített abban, hogy megtartsuk a kisbabát. Ma már ez olyan természetesnek tűnik, rá sem tudok gondolni, mi volt az a pillanat, amikor nem akartam őt...Még pocakban van egyébként. A terhességem pedig egészen idáig teljesen problémamentes volt... Szemben az elsővel. Ezt a videót mindenképp nézd meg, semmi riogatás, csak egy bájos, reális, valós család :)

Mi is igy reagáltunk, csak kis fáziskéséssel :)

https://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA

2014. ápr. 28. 22:39
 25/33 anonim ***** válasza:

24-es emlékszem rád. Örülök, hogy eddig rendben vagytok, gondoltam rátok mostanában!

Én is az elsővel veszélyeztetett voltam, a másodikkal meg semmi gond nem volt, tényleg nem jósolható meg az egyik terhességből a másik.:-)

2 gyerekes, pocaklakós

2014. ápr. 29. 13:22
 26/33 Kiss Lina válasza:

Szia.:)

Szerintem kizárólag a szívedre hallgass.:) Az a helyes,amit a szíved súg, a kétségbeesés rossz tanácsadó.:)

Privátban elküdöm a számom, hívj fel.:)

2014. ápr. 29. 19:10
 27/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, Hogy döntöttetek?
2014. máj. 1. 20:22
 28/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megtartjuk a babát :) ma voltam uh-on és már dobog a szíve,egyből tudtam,hogy nem leszek képes megválni Tőle!
2014. máj. 5. 18:59
 29/33 anonim ***** válasza:
Isten áldjon érte! Sok erőt és boldogságot!
2014. máj. 5. 19:38
 30/33 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon drukkolok és imádkozom, hogy most könnyebben tudd viselni a várandósságot, és utána is belerázódjatok a két gyerekességbe!!!! Örülök nektek!
2014. máj. 6. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!