Abortusz méltányossági alapon, lehet így olcsóbb?
Sziasztok!
Azzal kezdeném,hogy védekeztünk párommal Pharmatex fogamzásgátló krémmel,de sajnos ez nem volt elég.Én egy egy gyermekes 30 éves anyuka vagyok a kisbabám 9 hónapos.Nagyon nehéz körülmények között élünk,párom elvesztette a munkáját,így a gyedemből és a családiból kell kijönnünk,ezért sajnos nem tarthatjuk meg a második babát,most biztos nem.Mivel ilyen kicsi pénzből kell megélnünk és ebből egyszerűen még az abortusz árát sem tudom kigazdálkodni,szerintetek kérhetek méltányossági segélyt?Ha,igen az önkormányzatnál kell ezt igényelni?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!
A kesobbiekre: a pharmatex termekek csak kiegeszito vedekezesre alkalmasak egyeb fogamzasgatlo mellett. A dobozon nem ez van, de a klinikai tapasztalat ez.
Egyebekre: igen, kerhetsz, az illetekes csaladvedelmi szolgalat fog tudni segiteni, a korzeti nogyogyasz tud hozzajuk iranyitani. Csak mersekelni fogjak a dijat valoszinuleg.
Nekem az orvos azt mondta,hogy a pharmatex csak azoknak jó,akiknek nem baj ha becsúszik a baba mert nagyon nem megbízható!
Igen, önkormányzathoz kell menni!
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Igen,sajnos a saját bőrömön kell,hogy tapasztaljam,valóban ne jó a Pharmatex.Sajnos ezt nem tudtam.Hétfőn megyek nőgyógyászhoz,remélem ő is segíteni tud majd,hogy pontosan kihez,milyen részleghez kell fordulnom az önkormányzatnál.
Kedves 4.!
Igen,ha talál melót,de mi van ha nem?Hogyan hozzam ilyen helyzetbe a gyerekeimet?Hogy mondjam nekik,hogy most nincs mit enni?Még így az egy szem fiamnak az alapvető dolgokat meg tudom venni,de ha már ketten lennének...Annyit gondolkodtunk a párommal!Hidd el nem vagyok az abortusz híve,de ez sajnos olyan helyzet...nincs most más választásom.Lehet,hogy 2-3 év múlva bele fér egy tesó,de sajnos most nem!
Kedves 5.!
Nagyon köszönöm!Nagyon sokat segítettél!!!
Ne haragudj, kérdező, de én annyira sajnálom a babádat! És értetlenül nézek ilyenkor mindig, hogyan lehetséges az, hogy a nincstelenségről interneten keresztül értesülünk. Az esetek túlnyomó részében mobiltelefon-előfizetés(ek) is van(nak), meg kábel TV is. Ha ezekről lemondanál, a baba pedig amint lehet, bölcsibe menne, Te pedig dolgozni,akkor sem férne bele?
Tudnék esetleg én segíteni Nektek valamiben?
Kedves utolsó?
Melyik babámat sajnálod?Aki már megszületett,és neki meg vannak az alpvető dolgai,vagy aki a nem rég fogant,és ha megszülném nagy baj lenne?Mert az a helyzet,hogy a fiam 3 hónap múlva lesz egy éves és vissza szeretnék menni dolgozni.Úgy ha vállalnám a gyereket ez még hosszú idő!Szóval lehet ezt ragozni,de sajnos ezt most meg kell lépnem.Hosszú távra is gondolni kell,nem csak a mostanra!Szinte egyszerre lennének ovisok,de ami még orbitálisabb kiadás az a suli...legalább 3 év mire belefér egy gyerek,persze csak akkor,ha tudtam spórolni,és úgy állunk éppen.
Aranyos vagy,köszönöm,de sajnos nem igen tudsz segíteni!Nagyon köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!