Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz méltányossági alapon,...

Abortusz méltányossági alapon, lehet így olcsóbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdeném,hogy védekeztünk párommal Pharmatex fogamzásgátló krémmel,de sajnos ez nem volt elég.Én egy egy gyermekes 30 éves anyuka vagyok a kisbabám 9 hónapos.Nagyon nehéz körülmények között élünk,párom elvesztette a munkáját,így a gyedemből és a családiból kell kijönnünk,ezért sajnos nem tarthatjuk meg a második babát,most biztos nem.Mivel ilyen kicsi pénzből kell megélnünk és ebből egyszerűen még az abortusz árát sem tudom kigazdálkodni,szerintetek kérhetek méltányossági segélyt?Ha,igen az önkormányzatnál kell ezt igényelni?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!

2014. ápr. 24. 16:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
személyesen keresd fel öket. Elmondod mi a problémád.
2014. ápr. 28. 21:06
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. ápr. 28. 22:23
 23/24 A kérdező kommentje:

Kedves segítőkész válaszolók!

Nagyon szépen köszönöm nektek a segítő kezet!

Én annyira megvagyok hatva,ésnem is hittem volna,hogy létezik ilyen ebben az országban!

Nagyon köszönöm és végtelenül hálás vagyok,és a kisbaba is aki nagyrészt nektek is köszönheti,hogy tovább fejlődik a hasamban!!!

Még egyszer :KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

2014. ápr. 28. 22:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Nincs mit azért vannak mindig jóakaratú segítökész emberek ritka de akad
2014. ápr. 28. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!