Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz méltányossági alapon,...

Abortusz méltányossági alapon, lehet így olcsóbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdeném,hogy védekeztünk párommal Pharmatex fogamzásgátló krémmel,de sajnos ez nem volt elég.Én egy egy gyermekes 30 éves anyuka vagyok a kisbabám 9 hónapos.Nagyon nehéz körülmények között élünk,párom elvesztette a munkáját,így a gyedemből és a családiból kell kijönnünk,ezért sajnos nem tarthatjuk meg a második babát,most biztos nem.Mivel ilyen kicsi pénzből kell megélnünk és ebből egyszerűen még az abortusz árát sem tudom kigazdálkodni,szerintetek kérhetek méltányossági segélyt?Ha,igen az önkormányzatnál kell ezt igényelni?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!

2014. ápr. 24. 16:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Bocsi a megszólításhoz ! jelet akartam írni!
2014. ápr. 26. 10:53
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
ami most születne azt is sajnálom. Van a városokban karitász is nekem van köztük ismerösöm mindig adnak élelmiszert konzervet cukrot stb. húsvétkor meg 1 kg kalácsot adtak. Ruha is van meg kapnál a gyerek után pénzt is szükessen azért meglehet éllni. Zsiroskenyér meg ilyen olcso ételek csak akarni kellene. Na jó de hát te tudod.
2014. ápr. 27. 12:17
 13/24 A kérdező kommentje:

Értem!Igazából erről a lehetőségről nem hallottam!!!!

Akkor lehet,hogy tényleg tudnál vmiben segíteni és megtarthatnám a tesót???

Fúú,de jó lenne!

Ez vmi reménysugár!

Írj nekem erről légyszi!A privát üzit is szívesen venném!!!

Köszönöm!!!

2014. ápr. 27. 13:32
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Tudod van karitász nagyobb városokban és ott osztanak ezt azt. nemtudok mit írni. felkell keresni öket amelyik egyházmegyéhez tartózól. Én sajnos a győri püspökséghez tartozok azok nemsegitenek. Megyeileg nem is oda kellene tartozni. remélem minél elöbb megtörténik az egyházmegye válltás.
2014. ápr. 27. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
ja kimaradt a karitász pénzel asszem nem csak élelemmel segit meg ruhával de az is jó.
2014. ápr. 27. 19:03
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze,hogy jó lenne ha élelmiszerekkel is vagy ruhákkal,esetleg játékkal tudnának segíteni!
2014. ápr. 27. 22:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Akkor keresd fel öket én is járok rokkantjáraékos vagyok. Sok sikert !
2014. ápr. 27. 23:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Szívesen küldök Nektek ruhákat. Írj nekem privát!
2014. ápr. 28. 10:02
 19/24 A kérdező kommentje:
e-mailben,vagy személyesen kell őket felkeresni?
2014. ápr. 28. 15:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szívesen segítenék! Nálunk is kb ennyi a korkülönbség a két kicsi között, mint nálatok! Hidd el, hogy később össze teszitek a két kezeteket, olyan előny lesz, hogy ennyi van csak köztük, mert összenőnek, rengeteg mindenben segítenek majd egymásnak, a kicsi észrevétlenül hamar megtanul mindent a nagytól.

Ezek a szervezetek vannak minden megyében:

Katolikus Karitász

Református Szeretetszolgálat

Máltai Szeretetszolgálat

Baptista Szeretetszolgálat

Nem kell hozzájuk egyháztagnak lenni, csak kérvényezni kell a segítséget. Leírod, hogy mi a helyzet, abortuszon gondolkodtatok, stb. Még az is lehet, hogy állást is tudnak segíteni keresni, van olyan megye, ahol tudnak ebben is segíteni.

A védőnőknél is szokott lenni segítség, általában ők kapnak cégektől olyan bébiételt, tápszert, ami pár hónap múlva lejár, és azt el szokták ajándékozni. Ugyanígy a helyi családsegítő szolgálat, ha oda bementek, a lakcím szerinti családgondozó meg tudja mondani, hogy mikor mit tudnak segíteni, ez településenként változik.

Ha gondolod, írd meg priviben, melyik megyében vagytok, hátha tudok valami konkrétat is írni, bár ez korántsem biztos, kiindulásnak elég az, amit írtam.

Ja és van olyan is, hogy anyaalapítványok, Együtt az életért pl, ők babacucc-adományokkal tudnak segíteni. Neten fent vannak, de velük kapcsolatban pl utána tudok kérdezni, ha szeretnéd.

2014. ápr. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!