Az abortusz után azonnal megszűnnek a terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
És ha már szültem egy gyereket,akkor miben lesz más az egész? Sajnos védekezés mellett terhes lettem,nem tudjuk megtartani. Vérzik a szívem,de nincs más lehetőségünk,mint elvetetni. Most vagyok 5 hetes és nagyon hányingerem van,alig tudom ellátni az 5 hónapos kisfiam,az abortusz után el fog múlni egyből a rosszullét? Nem kérek kioktatást,sem ócsárolást,épp elég a bajom... Köszönöm.2014. ápr. 25. 09:45
1/33 anonim válasza:
Nem, mivel a kicsi halálával megszűnsz anya lenni, de a testednek kell pár nap amíg feldolgozza, hogy már nem növekszik benne semmi.
2/33 anonim válasza:
Rögtön megszűnik! Nekem ez a tapasztalatom.
3/33 anonim válasza:
Nem ,még eltarthat napokig mire a szervezeted felfogja a külső beavatkozást.
4/33 anonim válasza:
A HCG-nek kell idö amig kiürül akár még 2-3 hétig is lehet pozitív a teszt. De valószinüleg javulni fog mert azért fokozatosan csökken a HCG szint ami a rosszulétekért is felelös.
5/33 A kérdező kommentje:
Nem szűnök meg anya lenni,mivel van egy gyerekem... Többieknek köszönöm a választ!
2014. ápr. 25. 10:14
6/33 anonim válasza:
Nem szűnik meg azonnal, ez az általános tapasztalat.
7/33 anonim válasza:
Amikor én voltam, akkor reggel 2X hánytam, majd útban a kórházhoz nem tudtam volna egyedul segítség nélkul eljutni, annyira rosszul voltam. 10-re kellett menni, délután 3-kor ébredtem fel, 4-kor elhagyhattam az epuletet. Azt már úgy, hogy akkor fizikai fájdalmat alig éreztem, reggel gorcsoltem, hányingerem volt, délután, a mutét után meg mintha meg sem tortént volna az egész. Persze itt a fizikai dolgokra gondolok, a lelki része más dolog.
8/33 anonim válasza:
Szia! Attol fugg, mennyi idos volt a magzat, amikor elvetetted. Ha korai stadiumban volt, akkor elvileg azonnal megszunnek a tunetek. Ekkor ugyanis teljesen kitisztitjak a mehedet, ugyhogy a hormon hamar kiurul a szervezetedbol. Nekem azonnal elmult a hanyinger, pisilesi inger, almossag stb. Ha kicsit elorehaladottabb a terhesseg, akkor 1-2 napba beletelik, de elmulik hamar.
9/33 anonim válasza:
Csak egy kérdésem lenne!Ha nem akartatok még tesót,akkor miért nem védekeztetek???
Most komolyan kérdezem!!
10/33 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? Akkor légyszi... olvasd már át még egyszer! Ha nem haragszol...
2014. ápr. 25. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!