Az abortuszellenesek miért szólnak bele minden gyermekét elvetetni készülő nő életébe?
Én például azért vagyok abortuszellenes,mert nagyon régóta próbálkozunk,és nem adatott meg eddig,h összejöjjön a baba,és aki meg felelőtlenségből teherbeesik,úgy,hogy nem is akarja a babát,akkor jut eszébe,h úristen,akkor most milesz? és kétségbeesik,h terhes,és akkor jön az abortusz...Miért nem előtte gondolt erre? Más (pl:én is) mindenünket odaadnánk egy babáért,és sokan meg játszanak,és nemtörődve azzal,hogy hanyadik abortuszuk lesz már...
Viszont azokat nem vetem meg,akik védekeznek,és mégis teherbeesnek,és emiatt elvetetik,mert ez egy véletlen,nem tehet róla senki....Vagy akit megerőszakolnak,és úgy esik teherbe!
Szval vannak itt is különbségek,nem mindegy,hogy ki miért veteti el!!!!
Főleg azokat vetem meg,akik egyx elvetetik (mert nincs annyi eszük,h védekezzenek...de d.ni tudnak),és utána megint teherbeesnek!
Pl:itt ezen az oldalon is láttam már nem 1kiírást,hogy abortusz után 2 héttel teherbe lehet esni? Mert a barátom belémment,és félek....blablabla
Na az ilyet küldeném el az a..ába!!!!!!!!
Az a legszanalmasabb, amikor valakinek volt abortusza, de megbanasnak semmi nyoma, hanem probalja "jo tettnek" beallitani, ettol hanynom kell.
Nekem nem volt problemam a teherbeesessel, van gyerekem, nem volt abortuszom, de ellene vagyok. A gyerekvallalas elott en is ugy gondolkodtam, hogy a legtobben, hogy nem voltam az abortusz ellen, mert nem fogtam fol, nem gondoltam bele, mit jelent. Amikor ateltem a terhesseget, a pozitiv teszttol es az elso 5 hetes ultrahangtol (ahol sirtam, amikor meglattam a petezsakot, biztos, a hormonok) kezdve. A terhesseg, a szules annyira megvaltoztatta az eletemet, vagyis a felfogasomat, hogy szamomra vilagos, mint a nap, hogy az uj elet a fogantatassal kezdodik, hogy az abortuszt akkor vegzik mar, amikor a baba mar erez, errol van ultrahang felvetel is, youtube-on ra lehet keresni ezekre. Es szamomra felfoghatatlan, hogy egy anya, hogy tudja ezt tenni a sajat gyermekevel. Valahol olvastam, hogyha egy no teherbeesik, igyis ugyis anya lesz, max. akinek abortusza van, egy halott gyermek edesanyja!
Itt valaki irta, hogy nem kapott az abortuszert "buntetest". En ezt nem nevezbem buntetesnek, max. eleted soran, aminek ugye meg itt nincs vege, kaphatsz nehezebb idoket (szornyu dolgokat is akar), de nem buntetesnek, hanem, hogy megerts dolgokat, gondolkozz el azon, mit tettel az eletben, sajat magad erdekeben. Es en hiszek abban, hogy a hallal nem er veget az eletunk, marmint a lelki oldala es hogy mindenki szamot fog adni odaat mindenert, amit tett. Csak ott mar nem lehet jovatenni semmit sem. Csak itt. De ettol eltekintve, csak evilagi szemmel nezve, en ezt a tettet akkor is egyertelmuen gyilkossagnak tudom nezni, sajnos, ez az igazsag, hiaba probaljak az emberek elferditeni az igazsagot. Abortuszkor dobog a szive, mozog a keze es laba, el es erez. Mi ez, ha nem gyilkossag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!