Abortusz? Ha valaki kénytelen elvetetni a gyerekét, akkor miért kiáltják ki gyilkosnak és miért esnek neki, h nincs szíve és miért nem adja örökbe?
Nem szüli meg, mert nincs pénze még saját magát sem eltartani, megvenni neki az ágyat, ruhákat (tegyük fel, h nem kap senkitől), tanul még, stb... van rá sok indok, miért csinálja...
De nem értem, mi ez a gyilkos vagy, add akkor örökbe! Ok, h sok ember örülne a babának, de: hordja a testében hónapig? Járjon UH-ra, orvoshoz, mindenhova? Szülje meg, kínlódjon vele, ha esetleg egy napig vajúdik? Menjen szét a teste, ami lehet, h 1 év múlva sem lesz a régi? Visszeres, aranyeres lesz, ronda lesz a hasa, méhsüllyedés, vizelet visszatartási problémák? Ha valakit belekényszerítenek ebbe, akkor mi lesz? Vagy a 9 hónap alatt rájön, h fontos neki a baba és kell és megtartja és minden happy vagy nyomorognak. Vagy megöli. Vagy örökbe adja és örök életében bánni fogja...
Egy csomó "mi van, ha" van...
Ok, h érző lény a baba és érez fájdalmat, sajnálom is...
De a nő teste. Az ő lelke, az ő élete.
Miért akarják egyesek megtiltani az abortuszt? Miért gyilkosozzák és beszélnek róla undorítóan?
Nem mindenki tudja bevállalni. Jó lenne, ha így működne, de nem. És nem mindenki akar 4-5 gyereket. (Védekezés mellett is lehet ám vki terhes.) ????
Mert ez a divat,ez folyik a médiából.És nem tudja átérezni a másik ember baját.
Nem kell nagydobra verni,hanem dönteni felelősséggel.
Nagyon kevés normális nő van ám,aki megszüli,és a kórházban hagyja.A kórházban is taktikusak,mert erőltetik a szoptatást is.És utána nehéz otthagyni.Egy nő 2 dolgot akar az életében nagyon,Vagy azt,hogy ne legyen gyereke,vagy azt,hogy igen.A törvény lehetőséget ad arra,hogy eldöntse.És egy nő, egy gyerekkel,munka nélkül esélytelen ,hogy hiánytalanul felnevelje.
Én nem szólok meg senkit de nem azért nem adják örökbe mert ő hordja a testében, mert abortusz előtt is ott van, hanem azért mert így eltitkolhatja, és nem szólják meg.
Igen lehet védekezés mellett is valaki terhes de védekezhet egyszerre két háromféleképpen is úgy még kisebb az esélye.
"De a nő teste. Az ő lelke, az ő élete. "
Ne erre meg nem s írok semmit.
Mindezek mellett én miattam mindenki azt csinál amit akar.
Én biztos nem fogok sem ez sem az mellett kardoskodni senkinek.
Aki embernek tartja a magzatot, az gyilkosságnak tartja az abortuszt.
Aki nem tartja embernek, aszerint nem lesz gyilkosság.
Ebben sosem lesz megegyezés.
Igen, aki embernek tartja a magzatot, az nagyon el tudja ítélni az ilyet, és én embernek tartom szegénykéket, csak azért mert fiatalabbak az én szememben ugyan olyan joguk van az élethez.
Ezt az egyik kérdésnél láttam, elgondolkodtató :):
kering a neten egy mókás történet, amikor túl korán jön a 2. baba, és az anyuka segítségért megy az orvoshoz:
"Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt:
– Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes.
A nő elmosolyodott, gondolván, a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta:
– Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg ezt, amelyik az ölében ül most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy, hogy melyik az, nem igaz? Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná!
A nő elszörnyedt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!