Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudja valaki elvetetni...

Hogyan tudja valaki elvetetni a gyerekét? Nem sajnálja?

Figyelt kérdés
Hisz egy ártatlan élet.
2013. ápr. 15. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Gondolom sajnálja. De azzal, hogy nem tud enni adni neki, gyógyszert venni, játékot venni neki stb, azzal minden nap szembe kell néznie.

Főleg, ha van(nak) már gyereke(i), akiktől emiatt olyan dolgokat kell megvonni, ami addig természetes volt. Lehet szépíteni, a gyerek igenis tudja, érzi, hogy a tesó miatt nem jut neki. És sajnos nem biztos, hogy a testvéri szeretet kárpótolja, amikor az osztálytársai kirándulni mennek ő meg otthon ül a villany nélküli, fűtetlen lakásban....

Engem sokan kinevetnek amiért duplán védekezek, de inkább ez mint egy abortusz.

2013. ápr. 15. 19:02
 2/14 A kérdező kommentje:

Ha megszülök, én is duplán fogok védekezni, ugyanis 2x estem teherbe "normális" védekezés mellett. Úgy tervezem, hogy szoptatás alatt gumival, szoptatás után pedig tabi+megszakítás.

Megkérdezhetem te hogyan védekezel duplán?

2013. ápr. 15. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Tabi + a termékeny napokon gumi. Fix, megbízható a ciklusom, szóval így egyszerű megállapítani mikor van kb peteérésem.
2013. ápr. 15. 19:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Igen én is így gondolom, hogy inkább dupla védelem, mint egy nem kívánt terhesség.
2013. ápr. 15. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tabi mellett sem peteérés, sem rendes ciklus nincs.
2013. ápr. 15. 19:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, miért ne lenne peteérés? Első gyerekkel tabi mellett estem teherbe...
2013. ápr. 15. 19:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Hormonkomponensek hatására leáll a petefészkekben az a folyamat, amikor az érett pete kiszabadul a tüszőből. Ezt nevezik "peteérésnek". Gyógyszer mellett nincs minek megérnie, így nem következhet be terhesség sem. Gyógyszer szedése mellett a tüszőrepedés/peteérés kiiktatása folyamatos. Ha mégis bekövetkezik a peteérés, az akkor van, ha ki-ki hagyok a levélből egy -egy szemet, mivel nem kapja meg a szervezetem azt a hormont, ami gátolja a folyamatot. Természetesen itt is van hibalehetőség, nem is neked szántam igazán, hanem annak aki tabi mellett "peteéréskor" (??) gumival védekezik.
2013. ápr. 15. 19:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ki egy szemet sem:) Na jó, ne kanyarodjunk el az ab-tól...
2013. ápr. 15. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sajnálja. Amúgy szerintem ez egy kicsit provokatív kérdés.

Vagyis. Akinek 1 van egész életében, neki nyilván az egyik legnehezebb döntés. Akinek több, mert a 4. után sem tanul az le sem tojja.

Láttam nőket nálunk a kh-ban, akik ab- ra jöttek, nagyon sokan sírta előtte is, utána is. De volt egy lány, másfél év alatt 3 abortusz, majd egy szülés, fél évvel később újabb ab. (18-19 éves volt). Az ilyen nem sajnálja a gyereket, csak vigyázni ne kelljen :( :(

2013. ápr. 15. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:

inkább nagyon provokatív kérdés

mert ha mondjuk azt irom h nekem bizony több is volt és nem sajnáltam akkor le leszek hurrogva h mennyire felelőtlen szívtelen vagyok

szal ez a kérdés vitára hajaz

am ezer meg egy kérdés volt ebben a témában olvasgasd

2013. ápr. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!