Ha most kiderülne, hogy terhesség miatt késik, nem tudom, képes lennék-e elvetetni a babát. Segítséget kérek?
Van már két kisgyermekem, de harmadikat nem tudnánk bevállalni semmiféle körülmények között. Mindig védekezünk (óvszerrel, mert nem bírom a gyógyszert), de már másfél hete késik. Ennyit nem szokott, és napok óta folyton ez a "mindjárt megjön" érzésem van. Nagyon félek, hogy babát várok, de a férjem szerint biztos, hogy nem szakadt ki az óvszer (mindig ellenőrzi).
Ha két napon belül nem jön meg, veszek egy tesztet, de előre tudom, hogy teljesen kiakadok, ha pozitív lesz. Nem hiszem, hogy képes lennék abortuszra menni, ugyanakkor nem tudnánk eltartani a babát. Nem tudom, mit csináljak. Az is eszembe jutott, hogy örökbe adnánk egy olyan párnak, akik régóta szeretnének kisbabát, de sejtem, hogy ez is borzasztó nehéz lenne, amikor megszülném, és üres kézzel-hassal mennék haza a kórházból. :( Nagyon el vagyok keseredve, kérlek adjatok tanácsot!
Most könnyen rávágnám,hogy igen,szüld meg és add oda gyermektelen párnak,de nem tudom képes lennél-e rá.Nagyon jót tennél másokkal.Képzeld,hogy örülnének neki.Én abortusz ellen vagyok,ne vetesd el.Ha terhes vagy,még változtathatsz a döntéseden,9 hónap sok idő,lehet,hogy rendbe jöttök anyagilag mire szülsz.
Egy 2 gyerekes anyuka,aki mindent megtenne egy 3. babáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!