Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudja valaki elvetetni...

Hogyan tudja valaki elvetetni a gyerekét? Nem sajnálja?

Figyelt kérdés
Hisz egy ártatlan élet.
2013. ápr. 15. 18:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem provokálásnak szántam, csak érdekel.
2013. ápr. 15. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére- lekopogom- még nem volt. De gyakran jönnek abortuszra be nők (lányok) tényleg, és a legtöbben sajnálják. De vannak páran, akik mosolyogva jönnek, mosolyogva mennek, évente kétszer látom bent őket. (9. voltam)
2013. ápr. 15. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Mosolyognak? :( szomorú. Talán tisztába sem vannak vele, mit is tesznek...
2013. ápr. 15. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan. Egyszerűen nem veszik komolyan. Az ilyenektől nagyon ki tudok akadni.

Mert (többször írtam az oldalon) az élet megóvása a legfontosabb, de akinek 40 termékeny év alatt 1, max 2 becsúszik, nem fogom elítélni, mert nem tudhatom mi történt. De aki úgy jár abortuszra, mint más szemölcsleszedésre (hülye hasonlat, de szerintem elég jól példázza), annak mondjuk a 3. után tenném kötelezővé a petevezeték elkötését.... Lehet emiatt rossz vagyok én is, de sokkal jobb lenne mindenkinek. (Amúgy jelenleg gyeden lévő szülésznő vagyok)

2013. ápr. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!