Abortusz? Ha valaki kénytelen elvetetni a gyerekét, akkor miért kiáltják ki gyilkosnak és miért esnek neki, h nincs szíve és miért nem adja örökbe?
Nem szüli meg, mert nincs pénze még saját magát sem eltartani, megvenni neki az ágyat, ruhákat (tegyük fel, h nem kap senkitől), tanul még, stb... van rá sok indok, miért csinálja...
De nem értem, mi ez a gyilkos vagy, add akkor örökbe! Ok, h sok ember örülne a babának, de: hordja a testében hónapig? Járjon UH-ra, orvoshoz, mindenhova? Szülje meg, kínlódjon vele, ha esetleg egy napig vajúdik? Menjen szét a teste, ami lehet, h 1 év múlva sem lesz a régi? Visszeres, aranyeres lesz, ronda lesz a hasa, méhsüllyedés, vizelet visszatartási problémák? Ha valakit belekényszerítenek ebbe, akkor mi lesz? Vagy a 9 hónap alatt rájön, h fontos neki a baba és kell és megtartja és minden happy vagy nyomorognak. Vagy megöli. Vagy örökbe adja és örök életében bánni fogja...
Egy csomó "mi van, ha" van...
Ok, h érző lény a baba és érez fájdalmat, sajnálom is...
De a nő teste. Az ő lelke, az ő élete.
Miért akarják egyesek megtiltani az abortuszt? Miért gyilkosozzák és beszélnek róla undorítóan?
Nem mindenki tudja bevállalni. Jó lenne, ha így működne, de nem. És nem mindenki akar 4-5 gyereket. (Védekezés mellett is lehet ám vki terhes.) ????
Kérdező!
Édesanyád is vállalta, hogy akár 1 napig is vajúdik, hogy szétmegy a teste, hogy méhsüllyedése lesz, csúnya lesz a hasa, megereszkedik a melle, elszegényedik...MIATTAD.
Vagy tévedek?
Bocsánat, telefonról írók.
Szült meg a gyerekeket mindenképpen minden körülmények között, add oda valakinek, vagy állami gondozásba, a te döntésed
Mint írtam, csak annak lehet "beleszólni a dolgába" aki hagyja magát, aki kikéri mások véleményét erről, különben honnan a fenéből tudnánk azt hogy az illető abortuszra készül?
Velem ilyen nem igazán történhetne meg, mert én ha nem akarok terhes lenni akkor mindent megteszek azért hogy ne legyek terhes! Többféle védekezés egyszerre, ha esetleg lyukad a gumi 72 órás. Abban az esetben ha mindent megtett és mégis teherbe esett, de az alapvető dolgokat nem tudja biztosítani a babának (értem itt kaja, használt ruha, tápszer, pelus, nem az fp-s játékok!) és nem vállalja hogy kihordja, azt nem ítélem el. Ha kihordja és örökbe adja, azért pedig becsülöm, le a kalappal előtte (akármit is írsz így azért esélye van egy boldog életre, vér szerinti szülők mellett is lehet pokol az élete a gyereknek, nem ezen múlik).
"Az örökbeadást nem garancia arra , hogy boldog êlete lesz."
Ezt még kiegészíteném azzal hogy az élet nem garancia arra hogy boldog is lesz... nem kell ehhez örökbefogadni, mint írtam vér szerinti szülők is lehetnek rossz szülők. Azért általában olyan emberek fogadnak örökbe gyereket, akik akarják és vágynak is rá, és nem utolsó sorban ott nagyon sok szempontnak meg is kell felelniük ám.
Remélem nem gondolod azt hogy "rád akarom erőltetni" az álláspontomat, én ezt csak beszélgetésnek szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!