Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz? Ha valaki kénytelen...

Abortusz? Ha valaki kénytelen elvetetni a gyerekét, akkor miért kiáltják ki gyilkosnak és miért esnek neki, h nincs szíve és miért nem adja örökbe?

Figyelt kérdés

Nem szüli meg, mert nincs pénze még saját magát sem eltartani, megvenni neki az ágyat, ruhákat (tegyük fel, h nem kap senkitől), tanul még, stb... van rá sok indok, miért csinálja...

De nem értem, mi ez a gyilkos vagy, add akkor örökbe! Ok, h sok ember örülne a babának, de: hordja a testében hónapig? Járjon UH-ra, orvoshoz, mindenhova? Szülje meg, kínlódjon vele, ha esetleg egy napig vajúdik? Menjen szét a teste, ami lehet, h 1 év múlva sem lesz a régi? Visszeres, aranyeres lesz, ronda lesz a hasa, méhsüllyedés, vizelet visszatartási problémák? Ha valakit belekényszerítenek ebbe, akkor mi lesz? Vagy a 9 hónap alatt rájön, h fontos neki a baba és kell és megtartja és minden happy vagy nyomorognak. Vagy megöli. Vagy örökbe adja és örök életében bánni fogja...

Egy csomó "mi van, ha" van...

Ok, h érző lény a baba és érez fájdalmat, sajnálom is...

De a nő teste. Az ő lelke, az ő élete.

Miért akarják egyesek megtiltani az abortuszt? Miért gyilkosozzák és beszélnek róla undorítóan?

Nem mindenki tudja bevállalni. Jó lenne, ha így működne, de nem. És nem mindenki akar 4-5 gyereket. (Védekezés mellett is lehet ám vki terhes.) ????

2013. jún. 8. 16:30
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
3%
%, egy szóval nem említetted, hogy amúgy gyógyszert szedtél, honnan kellett volna tudnom? Természetesen így mindjárt más a helyzet, nagyon jól tudom, hogy nem vehető be esemény utáni. És egy szóval sem említettem, hogy mi védekezés, és mi nem. Egyszerűen a sima óvszerszakadás miatt létrejött terhesség NEM védekezés melletti teherbeesés, ha az ember nem megy el 72 órásért. Remélem így már felfogtad.
2013. jún. 8. 17:41
 12/52 anonim ***** válasza:
3%
77* :)
2013. jún. 8. 17:42
 13/52 anonim ***** válasza:
5%

Na jó ha a naptár módszert meg a megszakítás meg a hold állást meg minden hülyeséget védekezésnek nevezzünk akkor nem csoda, hogy védekezés mellett annyi gyerek lesz.

Attól, hogy a sz..a azt mondott csoki még nem az.

2013. jún. 8. 17:44
 14/52 anonim ***** válasza:
39%
Ebben sohasem lesz egyetértés. Én még nem tartom igazi életnek, csak az élet lehetőségének. Nem gyilkosság, hanem az anya nem adja meg a lehetőséget az életre. Tudom, hogy durva hasonlat, de aki teljes értékű életnek tartja, azok a körmüket meg a hajukat sem vágják le, mert ugye az is teljesen élő, növekvő? Én sokkal jobban elítélem azokat, akik örökbe adják, mert akkor már tényleg egy babáról van szó, akit ők szültek meg.
2013. jún. 8. 19:09
 15/52 anonim ***** válasza:
28%

Na utolsó ilyent még nem hallottam, hogy valaki belátja, hogy a gyerekneveléshez nem adottak a körülményei ezért egy szerető családnak örökbe adja, akik szeretik, és boldog élete lesz, azért elítéled.

Nem attól lesz jó anya egy nő, hogy megszüli a gyereket. Az ön magában még semmi.

2013. jún. 8. 19:13
 16/52 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez elég hülye hasonlat, köröm, meg haj.... pfff...
2013. jún. 8. 19:15
 17/52 anonim ***** válasza:
44%
Te azt tudod elfogadni, én meg az ellenkezőjét. Nem vagyunk egyformák szerencsére. Te gyilkosnak tartod akinek abortusza volt, én meg emberszámba sem tudom venni, aki örökbe adja. Ha belegondolsz, igazából az anya meg az apa is csak bérgyilkos, az igazi gyilkos a nőgyógyász, aki téged is kezel ha elmész hozzá. Őt is elítéled? Ha belegondolok, hogy a gyerekemet oda kellene adnom valaki másnak, abba biztos beleőrülnék, inkább megölném magam. Nem tudni melyik a jobb, vagy kevésbé rossz megoldás. Ezt ki fogja eldönteni, talán te?
2013. jún. 8. 19:53
 18/52 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek a saját döntése, hogy mit csinál a nem várt terhességgel, nem értem miért kell beleszólni mások életébe azoknak akik az abortusz ellen vannak.
2013. jún. 8. 19:55
 19/52 anonim ***** válasza:
25%
Szülés után hálapénzt adsz az orvosnak, aki a szülésed előtt kioltotta már több száz magzat életét. Megtagadhatná a beavatkozást, de elvégzi. Ő, aki felesküdött az emberi élet megmentésére.
2013. jún. 8. 20:01
 20/52 anonim ***** válasza:
38%
Bocsika de csak akkor tudnak beleszólni mások életébe, ha azt hagyják. Az aboruszt a 12. hétig végzik, addig nem is szokott látszani sem a dolog. Ha pedig véleményt kér a leendő "anyuka" hogy megölesse-e a saját gyerekét vagy sem, akkor nyilván kíváncsi miként vélekednek az emberek a döntéséről. Ha nem lenne rá kíváncsi, nem is tudna róla senki, így senki nem is tudná lebeszélni... nem igaz?
2013. jún. 8. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!