Elmehetek Ausztriába 15 hetes terhességet elvetetni? Vagy csak at ottaniakra hivatkozik h 16 hetesig lehet elvetetni?
huh, azért egy 15 hetes babát elvetetni... nem tudtad, h terhes vagy vagy miért vártál eddig?
nem, mert nem ott élsz, nem ott dolgozol, nem onnan kapod a fizetésedet, ebből adódóan nem ott fizeted a tb-t.maximum magánúton, bár én erről nem vagyok meggyőzödve, h ott a 16. hétig lehetne... de se megerúsíteni se ccáfolni nem tudom, mindenesetre nekem kicsit soknak tűnik...
hát okos vagy no komment,de azt remélem tudod milyen egy 15.hetes BABA...
Válasz:Nem,magán úton meg egy hét nem lenne elég,de szerintem ott is 12 hét a határ
Hát, javítsatok ki, ha tévedek, de mivel magyar állampolgár vagy, vonatkoznak rád a magyar jogszabályok, törvények. Így ha már elmúltál 18 éves, akkor a 12. hétig vetetheted el a babát, tökmindegy, hogy hol, ha annyi pénzed van, magánban megcsinálják osztrákoknál. Nem tudom, hogy ott 16 hét-e a határ, de még ha igen is, és megcsinálnák, mindenféle adminisztráció kéne, ami ott sem fér bele 1 hétbe valószínűleg. Szóval ne haragudj, de volt néhány heted eldönteni, hogy mi legyen.
Szüld meg, és hagyd ott a kórházban, hogy örökbeadható legyen a pici.
Kérdező pl. itt tudsz tájékozódni az osztrák helyzetről:
Van telefonszám, meg mailcím is.... egyébként kicsit ellentmondásos, mert a magyar szöveg 3 hónapot ír, a német szöveg meg 16 hetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!