Aki koran tudta meg a terhesseget, az hogyan birta ki a 12-15. hetig?
Masodik terhessegemrol van szo. 4 hetesen tudtam meg, most vagyok a 6.hetben. Szoval meg igy is kicsi.
Tudom, hoy nem szabad a rosszra gondolni, de megis eszembe jut, hogy mennyi ido van meg hatra a kritikus idoszakbol, stb..
Szeretnem elterelni a figyelmem, de nem tudom 100%-ban.
Ti mit tesztek?
A legtöbb kimama ilyenkor tudja meg. Mivel ekkor marad ki a vérzés. 100%-osan senki sem tudja elterelni a figyelmét de ez természetes. Az elsőt mikor tudtad meg?
Akik tudatosan tervezik a teherbeesését azok figyleik a ciklust és van hogy még elöbb meg tudják már mivel a nem várt menstruáció elött már aká lehet pozitív a teszt. Ilynekor még nincs is meg a betöltött 4. hét.
Nem volt könnyű, de a párom biztatott, mindenben mellettem állt és az orvosom is gyakran hívott vissza, mindig csinált ultrahangot, így nyomon tudtuk követni a pici növekedését. Nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt voltam, de az nagyban segített, hogy 1-2 hetente jártam vissza és láttam a picit.
Hasznos tanácsot nem tudok adni, csak annyit mondhatok, hogy próbálj lazítani, és élvezd ki az első heteket.
Inkabb hallgass zenet, fejts rejtvenyt, olvass, irj babanaplot stb.
Minek foglalkozol olyan dologgal, ami nagy valoszinuseggel nem is kovetkezik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!