Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha daganatot diagnosztizálnak...

Ha daganatot diagnosztizálnak megszaítják a terhességet?

Figyelt kérdés
Ha egy pár babát tervez és sikerül teherbe esni, elmegy orvoshoz, ott csinálnak rákszűrést. Ha kiderül hogy baj van, megszakítják a terhességet?!
2013. jún. 11. 14:33
 1/5 Verucs válasza:
szerintem igen!
2013. jún. 11. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
attol függ milyen mértékü ,ha nem veszélyeztet se téged se a babádat akkor nem avatkoznak bele, szülés után távolitották el a méhem daganat miatt,de a baba és én is egészséges maradtam és probléma mentes volt a terhességem, ezt az orvos fogja eldönteni mi a helyes megoldás,
2013. jún. 11. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg az illeto donthet, hogy megtartja a babát és kezelteti magát vagy inkább kockáztatja az életét. Nem lehet senkinél sem eroszakkal megszakítani a terhességet.
2013. jún. 11. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. jún. 11. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Méhnyakrák, gondolom.

Hallottam olyan esetről, ahol az anyuka bevállalta a terhességet, és rögtön szülés után kezelték is. Talán előbb is indították a szülést. Biztosan javasolni fogják a terhességmegszakítást.

2013. jún. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!