Mit gondoltok arról, ha valaki Facebook-on jelenti be a terhességét?
Figyelt kérdés
Csak simán kiírja, hogy "Kedves Barátaim, most léptünk a terhességem 12. hetébe, nagyon boldogok vagyunk".2013. máj. 30. 11:19
1/16 anonim válasza:
semmit, szíve joga. szerintem. úgyis megtudják, akár kiírja az ember, akár nem, feltesz egy nyaralós, pocakos fotót stb.
2/16 anonim válasza:
Jobb, mintha egyszer csak meglátnák nagy pocakkal az utcán, és mindenki kérdezősködne.
3/16 anonim válasza:
Végül is az ő dolga, lehet neki így egyszerűbb, mint külön-külön megírni mindenkinek. Én nem így csinálnám, nekem az sem tetszik, ha valaki kirakja az ultrahang képét, szerintem az nem tartozik boldog-boldogtalanra. Nekem az aranyos, mikor olyan képet rak fel a kismama magáról, ahol már látszik a pocakja, de nem kimondottan azért, hogy a terhességét mutogassa. Én ha eljutok oda, szerintem csak azzal osztom meg, aki fontos nekem, bár én nem szoktam nagyban megosztani semmilyen fontos eseményt.
4/16 anonim válasza:
Szerintem praktikus és teljesen logikus.
Nyilván nem ország világgal osztja meg csak a közeli ismerőseivel (nekem legalábbis csak azok ismerőseim vagy barátaim a face-en akik VALÓBAN azok a szomszéd boltos néni meg a fogorvosom meg ilyenek nem...) egyszerűbb így mint mindenkit végigtelefonálni, viszont szeretné tudatni hiszen örül neki stb.
Nyilván a közeli családdal szülők testvérek nem a face-en osztanám meg, de barátok ismerősökkel miért ne?
5/16 anonim válasza:
ö dolga. Én ha egyszer végre oda jutok max pocakos fotót teszek majd fel. nekem az uh képek nem tetszenek. Az a szülőknek rokonoknak szép meg lehet nézegetni de egy távoli simerősnek minek mutogatni. De mindkinek magán ügye hogy tudtaja ennél nagyobb gond ne legyen...
6/16 anonim válasza:
Azt, hogy magánügy, hol és mikor jelenti be, ilyeneken nem is szoktam gondolkodni. Én nem írnám ki, de az ő dolguk, pont.
7/16 anonim válasza:
Én UH képet raktam ki. Nem vagyok a szavak embere, nem szerettem volna kiírni csak simán, hogy "terhes vagyok".
8/16 anonim válasza:
Én a közeli családtagoknak elmondtam személyesen és a barátoknak ismerősöknek osztottam meg face-n! Azért 9 hónap se lenne elég arra, hogy mindenkit személyesen keressek fel!
9/16 anonim válasza:
Aki számomra fontos, azokkal találkozom személyesen, és személyesen ha akarom elmondom, ha akarom nem. A facen én nem tenném közhírré. És ha, ne adj Isten probléma merül fel, akkor is kiteszed majd, hogy nem vagytok boldogok.Persze ez csak az én véleményem. Mindenki a saját gondolatai által cselekszik.
10/16 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig nem tudták a barátok,hogy babát várunk,csak a család.
6 hónapos voltam,amikor a facebookra feltettem egy 4D-s képet a babáról,akkor tudták meg.
Szerintem mindenkinek szive joga ezt úgy közölni ahogy akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!