Mit gondoltok arról, ha valaki Facebook-on jelenti be a terhességét?
Figyelt kérdés
Csak simán kiírja, hogy "Kedves Barátaim, most léptünk a terhességem 12. hetébe, nagyon boldogok vagyunk".2013. máj. 30. 11:19
11/16 anonim válasza:
Semmit. Ő dolga. Én pl. nem tenném!
12/16 anonim válasza:
Attól függ szerintem is hogy KIK az ismerősei a facebookon. Ha jóformán a fél világ akkor nem. Ha csak a barátai (így szól a mondat is amúgy hogy kedves barátaim) akkor nem gáz. Az sokkal rosszabb ha mondjuk nagy terhes fotót kiraksz (nem direkt pocakosat hanem csak olyat amin egyértelmű hogy terhes vagy) és lerohannak megsértődve hogy "dehát nem is mesélted"...
13/16 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga úgy közölni a terhességét másokkal, ahogyan Ő akarja.
Én egyik terhességemet sem vertem nagydobra, aki fontos volt az úgy is tudta. A második babánál persze sokkal kevesebben, mert nem mentem vissza dolgozni, így kevesebb emberrel találkoztam. Sok ismerős csak a szülés után tudta meg, hogy bővült a családunk, amikor felraktam a kislányról egy képet a fb-ra. Most, a 3. babánál is hasonló a szitu, majd szülés után teszek fel képet a babáról.
14/16 anonim válasza:
Én is ott fogom, mivel sok barátunk nagyon messze lakik, a család egy része külföldön... Nem fogok mindenkit külön felhívni... A családnak személyesen mondjuk el, és mivel nekünk tényleg csak a barátok vannak bejelölve, így ott fogjuk közhírré tenni a 12. heti uh után. Akár most is kiírhatnám, hogy terhes vagyok, juhéj, de még várunk, mert ha valami baj lesz, nem akarok magyarázkodni.
15/16 anonim válasza:
En letrehoztam egy rokonokbol es kozeli baratokbol allo zart csoportot es nekik ott irtam meg a jo hirt. A sina idovonalamra nem irtam ki, sok ismerosom, inkabb volt kollegaim vannak akiket szerintem nem annyira erdekel a maganeletem.
16/16 anonim válasza:
Én privát üzenetben megírtam azoknak a barátoknak, akik nekem fontosak, és a mindennapkban nem találkozok velük. Nem tettem közzé semmiféle pocakfotót, meg UH képet. Majd ha megszületik a picúr, akkor rakok fel. De azt is csak korlátozott számú ismerősöm láthatja.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!