Meddig engedik túlhordani a terhességet?
Figyelt kérdés
Tényleg 42 hétig?:O harmadik baba2013. máj. 7. 21:00
2/4 anonim válasza:
Mivel túlhordás a betöltött 42. hét után van, ezért elvileg addig, ha egyébként minden rendben van.
3/4 anonim válasza:
Nekem 41.hét leteltével kellett befeküdnöm ez pénteki nap volt.
Hétfőn kaptam oxit 1 órára hátha beindul(de nekem már vasárnap éjjel gyenge fájásaim voltak) így hétfőn este meg is szültem.
Barátnőmmel egy időre voltunk kiírva egyszerre is feküdtünk be ő is velem volt oxi terhelésen,neki nem indult meg.Vártak vele szerdáig,kapott valami tágító kúpot de császár lett a vége.
4/4 anonim válasza:
Egyénileg változó. Ez a vizsgálatok eredményétől függ. Van, akinek tényleg a 42. hétig hagyják benn a babát, de van, akinek a 40. hét végén megindítják a szülést. Barátnőmet a 40. héten napra pontosan befektették, és a 41. hét közepén megindult a szülés. Sógornőmnek a 42. héten próbálták megindítani, de nem indult meg a szülés, így kivették a picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!