Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 2. terhességet meddig...

A 2. terhességet meddig engedik túlhordani? Az elsőt is 40+4 naposan indították.

Figyelt kérdés
Bár 36 hetesen be kellett feküdnöm magas vérnyomás miatt, de ez rendeződött is másnapra.Szerintem ez is lehetett az indítás oka, most nincs ilyen probléma.
2012. máj. 28. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szia, nekem az elsővel volt magas vérnyomásom, 2 nappal túlhordtam, de nem indították, elindult maga.

a másodikat 6 nappal túlhordtam, megindult, másnap indította volna a doki.

amúgy itt nem volt semmi magas vérnyomás.

elvileg mindkettőnél tuti a túlhordás, mert a ciklusom mindig pontos, plsuz a fogantatást is mindkettőnál tudtam véletlenül. :)

amúgy sztem orvosfüggő is biztos.

2012. máj. 28. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a terhesség számától függ, hogy mikor indítják, meddig lehet túlhordani:)

Első 40+4, második 42+0.

Más-más doki volt, más-más kórházban.

2012. máj. 28. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
42+0nál semmi esetben sem várnak többet de ilyenkor már a 40.héttől két naponta vizsgálnak áramlást(flowmetria) nézik,meg ha nyitva van a méhszáj akkor kukkolják a magzatvizet.Bár mi nem tervezünk több babát a 2. babával elég jól elszámoltak:( 6hetesen nézték 12.hetesnek és nem hitték el h a menstruációm is megvolt,ami szintén azt igazolta hogy nem voltam még babás abban az időbenmmint 6 hetesen mentem dokihoz mire közölte 12 hetes vagyok ezért a szerinte vél 41.héten indítottuk a szülést ez már másik doki volt mert nem fogadtam bár furcsállta hogy nem szállt le a baba feje és elég "pici" is az esőhöz képest...Meg índította 40 percel később babáztam s ki is derűlt hogy az én babácskám még csak 36+napos volt mert utána számolgatott nem hagyta nyugodni.Így még szerencse hogy nem előbb indították meg mert kora baba lett volna:( végülis igen picike 2850g és 50 cm lett :(
2012. máj. 29. 06:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma voltunk,és 1 hetet mondott az orvos.Így mostmár biztosan tudom.
2012. máj. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!