Császár szülés után a következővel mennyit hagynak túlhordani?
Nekem az első 2 hét túlhordás után lett császár. ÉN már akkor rettegtem a következő túlhordástól, és a 6 hetes kontrollon meg is kérdeztem az orvosomat, hogy a következő babát meddig hordhatom túl. Azt mondta hogy ez sok mindentől függ.
A 2. babám is faros volt, és a 38. héten volt a programozott császárom.
Sziasztok!
Akkor ezek szerint ez orvosonként, kórházanként változó, mert az elsőt én is túlhordtam, indították 9,5 óra vajúdás után vittek a műtőbe sajnos.
A másodiknál már én akartam volna rögtön császárt....de a doki azt mondta ha semmi baj nem lesz megpróbáljuk rendesen megszülni de nem engedi egy napot sem túlhordani, ez a szabály. Aztán napján indította nem ment 5 órát vajúdtam és megint császár lett. Mindkettő probléma mentes terhesség volt.
Szia "utolsó" vagyok megint :-)
Mi újság? még 2in1?
Kisfiú vagy kislány? Egyébként én is be voltam nagyon tojva és azt szerettem volna (ezért most lehet itt megköveznek) ha rögtön császár ha már egyszer nagyobb az esély rá, nem még 5 órát vajúdni...fenének sem hiányzott!
Írd ám meg végül mi lett, drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!
Minden jót!
Szia megint! ("utolsó")
Ma megszült a húgom:-)) Ő is császárral úgy látszik ez családi "hagyomány" nálunk:-) de a lényeg, hogy végül minden rendben lett!
Nálunk az első lett kisfiú most 2,5 éves és 4 hónapos a kislányom:-) Én mindkettőnél pont egy ujjnyira voltam nyitva (látod semmit sem jelent), és a másodikat azért akartam császárral szülni mert az elsőt annyira megakartam szülni simán eszem ágába nem volt a császár...9,5 óra vajúdás a semmiért (mert nem tágultam, nem ment le a baba feje később kiderült 2x rajta volt a zsinór+ belekakilt a vízbe)így mikor a doki közölte most akkor megyünk a műtőbe engem már semmi nem érdekelt csak, hogy legyen már vége.Szóval nekem sem lett jó élmény a szülés még most is borzongva gondolok rá! Mikor a másodikkal felvettek a szülészetre a szülőszobán sírva fakadtam, hogy nem hiszem el, hogy már megint itt vagyok...:-))
Szóval megértelek és drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!