Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár szülés után a következ...

Császár szülés után a következővel mennyit hagynak túlhordani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 18:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szia! Ha olvasod még...azt mondta a doki,h. holnap reggel menjek éhgyomorra, megígérni nem tudja de ha úgy van akkor megcsináljuk a műtétet. :) Remélem lesz rá idő és túl leszek már rajta. Így vajúdnom nem kell, csak kiveszi a babát. Most,h. így van picit aggaszt,h. szegény baba mit fog gondolni biztosan nagyon rossz lesz neki de bízom benne,h. Jól veszi majd az akadályt. Köszönöm,h. Szorítottál, úgy látszik használt! :)
2012. jan. 19. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is szorítok nektek! Majd írd meg a fejleményeket! Könnyű felépülést,és sok tejcit kívánok!
2012. jan. 19. 10:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Írok majd!
2012. jan. 19. 11:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia "utolsó" vagyok az előző oldalról :-)

Olvasom még persze, és drukkolok majd ha kijöttetek a kórházból feltétlen írj! :-)

Szerintem biztosan megcsászároz, ne izgulj most már, minden rendben lesz! Gondolj arra, holnap ilyenkor már....babázol:-)))

A legjobbakat kívánom mindkettőtöknek!

jahh, és vacsizz egy jót! :-)))

2012. jan. 19. 18:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Igen, holnap biztosan nem fogok enni egy falatot sem. Legalább már visszamennek a kilók. Minden jót nektek is!
2012. jan. 19. 19:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Meg volt a műtét, minden nagyon szuper volt, jól vagyunk bár nekem még hat az érzéstelenítő úgyhogy még nem fáj. :O 10h-kor műtöttek. A baba 3600g és 56cm és gyönyörűsèges. :)
2012. jan. 20. 13:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Szijjjjjjjjjja! :-)))

"utolsó" vagyok

Nagyon gratulálok nem tudom miért néztem meg ezt az oldalt talán a hetedik érzék...azért azt nem gondoltam, hogy a műtőből írsz :-D !!! De sokat gondoltam rád és drukkoltam! Végül minden jó ha jó a vége!

Boldogságos szép babázást, üdv. a kétgyerekesek klubjában:-)

Kívánok nektek hosszú boldog életet, egészséget és nem utolsó sorban sok tejcsit:-))

2012. jan. 20. 15:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! A mai modern technikának és főleg a mobilnetnet köszönhetően ma már minden lehetséges. :D Különben sokkal jobban vagyok mint az első csaszi után. Tulajdonképp semmi bajom csak a sebem fáj. A szoptatás sem fáj és nem is nagyon görcsölök közben. Köszönöm még egyszer,h. gondoltál ránk, minden jót nektek is!
2012. jan. 21. 07:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sok boldogságot kívánok Nektek!

A 3. császár pedig még könnyebb lesz! Tapasztalat! :)

2012. jan. 21. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok!!!!

2012. jan. 22. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!