Egy barátnőm 16 hetes terhes fél éves kis gyerekkel egyedül. Van valahol mòd a terhesség megszakítására? És arra hogy esetleg én magamhoz vegyem a kicsit ha megszüli?
Nem fogja tudni elvetetni, legfeljebb úgy, hogy akár az életébe kerül. Nem gondol, hogy mi lesz akkor a meglévő kisgyerekkel? Inkább bírja ki ezt a 20 hetet, és adja örökbe.
Romániába semmiképp nem mennék, te jó ég!!
Aaaaa!!!
mar elnezest, de csak annyit tudok ra mondani, hogy egy szivtelen q.. a aki valszeg osszevissza ... felelotlenul :/ hat ha illegalisan elvetetne a picit, akkor szivbol kivanom, hogy haljon bele o is, merthat ki tudja hany kis artatlan eletet ontana meg ki?!
Kerdezo, te egy igazan onzetlen jo lelku ember vagy!!! (ne haragudj ha megbantalak mert a baratnodrol ez a velemenyem, de nem tudom magam turtoztetni) en ugy tudom hogy nem verszerinti rokon is csaladba fogadhatja a gyereket. kivanom, hogy sikeruljon vagy legalabbis jo helyre keruljon a pici fiu!
Próbáld arra rávenni, hogy tegyen végleges lemondó nyilatkozatot. Akkor azonnal örökbeadaható a baba, tehát nem kell gyerekotthonban lennie.
A legtöbb gyerekotthonos azért nem örökbeadható, mert a vér szerinti szülők nem foglalkoznak azzal hogy lemondjanak róla, no meg a gyerekkel sem, tehát hosszú évekig nem lesz örökbeadható:-(
Még van idő, én erre hajtanék rá, mutogass neki képeket a Gólyahír alapítvány honlapjáról, hogy nézd, ezeket a babákat a kórházban hagyták, lemondtak róluk, azonnal szerető szülőkhöz kerültek, akik vigyáznak rá stb. stb. tuti meg tudod vele győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!