Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy barátnőm 16 hetes terhes...

Egy barátnőm 16 hetes terhes fél éves kis gyerekkel egyedül. Van valahol mòd a terhesség megszakítására? És arra hogy esetleg én magamhoz vegyem a kicsit ha megszüli?

Figyelt kérdés
Nekem 2 van es nagyon szeretem a gyerekeket., ő nem akarja megtartani. Sajnàlom azt a kisbabàt. Egészséges kisfiú.

2014. márc. 31. 19:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Gyamhivatalnal erdeklodj.

[link]

2014. ápr. 3. 14:23
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
Kivanaom,hogy minden jol alakuljon es a kisbaba jo helyre keruljon.
2014. ápr. 3. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Hogy van a barátnőd?
2014. ápr. 7. 22:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem tul jol, mindenképpen el szerstné vetetni, most éppen romániában probálkozik plusz pénzért. Már telefonon beszélt a dokival de még nem utazott el.
2014. ápr. 8. 14:54
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Dehát már lassan félidős terhes :( Hogy van szive ezt tenni?
2014. ápr. 8. 15:14
 16/26 anonim ***** válasza:
18%

Nem fogja tudni elvetetni, legfeljebb úgy, hogy akár az életébe kerül. Nem gondol, hogy mi lesz akkor a meglévő kisgyerekkel? Inkább bírja ki ezt a 20 hetet, és adja örökbe.

Romániába semmiképp nem mennék, te jó ég!!

2014. ápr. 10. 16:20
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
Nyugi itt sem fogjak elvenni! Ha megis es kitudodik akkor a doktor bacsi csunyan megszivja! Nem hinnem hogy vallalnak ekkora rizikot egy ismerosomnek 13 hetesen nem vettek el! Ja es egy 16 hetes magzatot vagy mostmar tobb elvetetni hogy lehet ilyet csinalni? Ur Isten :(
2014. ápr. 15. 13:44
 18/26 noikah ***** válasza:
12%

Aaaaa!!!

mar elnezest, de csak annyit tudok ra mondani, hogy egy szivtelen q.. a aki valszeg osszevissza ... felelotlenul :/ hat ha illegalisan elvetetne a picit, akkor szivbol kivanom, hogy haljon bele o is, merthat ki tudja hany kis artatlan eletet ontana meg ki?!

Kerdezo, te egy igazan onzetlen jo lelku ember vagy!!! (ne haragudj ha megbantalak mert a baratnodrol ez a velemenyem, de nem tudom magam turtoztetni) en ugy tudom hogy nem verszerinti rokon is csaladba fogadhatja a gyereket. kivanom, hogy sikeruljon vagy legalabbis jo helyre keruljon a pici fiu!

2014. ápr. 20. 17:04
 19/26 A kérdező kommentje:
Annyi uj fejlemeny van, hogy nem tudja mar elvetetni, mert felidos terhes. De valoszinü nevelöintezetbe akarja adni, a 7 honapos kislanyt meg hetes bölcsibe... Eleg szomo0ru vagyok. Szegeny kicslany...
2014. ápr. 23. 09:26
 20/26 anonim ***** válasza:
34%

Próbáld arra rávenni, hogy tegyen végleges lemondó nyilatkozatot. Akkor azonnal örökbeadaható a baba, tehát nem kell gyerekotthonban lennie.

A legtöbb gyerekotthonos azért nem örökbeadható, mert a vér szerinti szülők nem foglalkoznak azzal hogy lemondjanak róla, no meg a gyerekkel sem, tehát hosszú évekig nem lesz örökbeadható:-(

Még van idő, én erre hajtanék rá, mutogass neki képeket a Gólyahír alapítvány honlapjáról, hogy nézd, ezeket a babákat a kórházban hagyták, lemondtak róluk, azonnal szerető szülőkhöz kerültek, akik vigyáznak rá stb. stb. tuti meg tudod vele győzni.

2014. ápr. 23. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!