Abortusz 12. hét után?
Későn vettük észre, pozítiv lett a teszt, ez esetben mi a teendő? Örökbe adás nem lehetséges.
Bíráskodó válaszolok kíméljenek,épp elég nehéz ez.
19/l
na most fogjak szidni az en anyamat is...
amikor elolvastam az elso ami vegigment a fejemben, az volt, hogy basszus szegenykem es a legoszintebben, minden rosszindulat nelkul. En ugyanis majdnem kifutottam az idobol, 11-12 het volt amikor abortuszom volt es kb ugyanezek a gondolataim voltak hogy na ne, mi a francot csinalok ha kifutok az idobol, vegigfutott az agyamon hogy mindent csinalok amit tilos a terhes noknek, vodkat iszok vodkaval, sulyt emelek banom is en vagy elbujdosok vmi messzi varosba, megszulom, beadom intezetbe es ha egyszer helyrejon az eletem megkeresem hogy szevesz itt a te hatokor anyad...
Doki nem fogja neked elvetetni, ha eltelt a 12 het. Megkenni megprobalni sztem felesleges, ahhoz legalabb 3 embert kene, a nodokit, aki a korhazban csinalja az UH-t es a dokit aki elvegzi. Meg hat a vedonon is at kene csusszanni es igy nyaron azert nem hulye az, lassan latszani fog. Nem akarlak elkeseriteni de nem talalsz ennyi embert akik kollektiven kockaztatjak erted a praxisukat, mert ha lebuknak, vagy csak az egyik akkor bizony ok felelnek. Es ezt ok nagyon jol tudjak.
Ha ennyire gaz a szitu inkabb azon agyalj hogyan tudod titokban tartani, es orokbe adni. Vannak amugy anyaotthonok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!