Abortusz 12. hét után?

Figyelt kérdés

Későn vettük észre, pozítiv lett a teszt, ez esetben mi a teendő? Örökbe adás nem lehetséges.

Bíráskodó válaszolok kíméljenek,épp elég nehéz ez.

19/l

2014. márc. 31. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 Rea25 ***** válasza:
82%
figyelj én nem akarok bíráskodni ,de szerintem ha volt eszed megcsinálni legyen szived kihordani
2014. ápr. 7. 19:40
 62/73 anonim ***** válasza:
65%

na most fogjak szidni az en anyamat is...

amikor elolvastam az elso ami vegigment a fejemben, az volt, hogy basszus szegenykem es a legoszintebben, minden rosszindulat nelkul. En ugyanis majdnem kifutottam az idobol, 11-12 het volt amikor abortuszom volt es kb ugyanezek a gondolataim voltak hogy na ne, mi a francot csinalok ha kifutok az idobol, vegigfutott az agyamon hogy mindent csinalok amit tilos a terhes noknek, vodkat iszok vodkaval, sulyt emelek banom is en vagy elbujdosok vmi messzi varosba, megszulom, beadom intezetbe es ha egyszer helyrejon az eletem megkeresem hogy szevesz itt a te hatokor anyad...

Doki nem fogja neked elvetetni, ha eltelt a 12 het. Megkenni megprobalni sztem felesleges, ahhoz legalabb 3 embert kene, a nodokit, aki a korhazban csinalja az UH-t es a dokit aki elvegzi. Meg hat a vedonon is at kene csusszanni es igy nyaron azert nem hulye az, lassan latszani fog. Nem akarlak elkeseriteni de nem talalsz ennyi embert akik kollektiven kockaztatjak erted a praxisukat, mert ha lebuknak, vagy csak az egyik akkor bizony ok felelnek. Es ezt ok nagyon jol tudjak.

Ha ennyire gaz a szitu inkabb azon agyalj hogyan tudod titokban tartani, es orokbe adni. Vannak amugy anyaotthonok is.

2014. ápr. 8. 21:19
 63/73 Mila1 ***** válasza:
92%
Kérdező! Sikerült valamit? Minden rendben?
2014. ápr. 9. 09:31
 64/73 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Mila1, nem kötekedni szeretnék, csak megérteni a vélekedésedet: Miért kérdezed, hogy törvénytelenül, a 12. hét után sikerült-e a kérdezőnek az, hogy a magzata életét elvegye? Mi motivált téged ebben?
2014. ápr. 9. 09:39
 65/73 Mila1 ***** válasza:
100%
Nem vettem kötekedésnek kedves előző válaszadó, ugyanis valószínűleg nem volt világos a kérdésem, én fogalmazhattam meg rosszul. A sikerült valamit kérdést úgy értettem, sikerült e megbeszélni a szüleivel, talált e megoldást a helyzetére...
2014. ápr. 9. 09:44
 66/73 anonim ***** válasza:
37%
Értem. És köszönöm a válaszodat. Visszaadtad a reményemet, hogy hihetek az emberekben. :) És ezt köszönöm.
2014. ápr. 9. 09:48
 67/73 anonim ***** válasza:
Kérdező!!!???
2014. ápr. 14. 09:23
 68/73 anonim ***** válasza:
78%
Ilyenkor nem gondolsz arra hogy edesanyadnak is egyszerubb lett volna nelkuled? Nem lehetnel itt ha o is ugye kovet dobott volna a hasara! De valahogy nem hiszem el hogy egy no ennyire szivtelen tud lenni:(
2014. ápr. 15. 14:10
 69/73 anonim ***** válasza:
17%
Szánalmas!
2014. ápr. 15. 17:39
 70/73 anonim ***** válasza:
1%
jól írja az utolsó 2 váalszadó én is ugy vagyok hogy örülök hogy édesanyámnak köszönhetöen élvezhetem az életet és én az abortuszt eltörölném végleg még ha beteg a baba akkor se engedélyezném. Fogyatékosságal is lehet élni és annak is van sok fajtája. Nemkellene valakit azért lenézni mert beteg. Szánalmas ez az ország. Mocskos és undoritó ! Csak a pénzük kell az öregeknek is a mai fiataloknak tisztelet a kivétel.
2014. ápr. 16. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!