Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Általában egy abortusz után...

Általában egy abortusz után meddig kell kórházban lenni? Hogy zajlik le egy ilyen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
én aznap hazamehettem délután , de előző este kellett befeküdni.
2013. okt. 8. 15:28
 2/6 anonim válasza:
100%

Ha még nem szültél, akkor valószínűleg előző este kapsz egy növényi rostokból álló tágítást, hogy a méhszáj átjárható legyen. Ez egy kellemetlen velejárója az abortusznak.

Szerintem egy napig utána bent tarthatnak , láz , vérzés előfordul általában a beavatkozás után.

2013. okt. 8. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell este hazamenni, csak éhgyomira kell reggel bemenni a kh-ba és aznap ha nincs semmi komplikáció, akkor hazamehetsz.
2013. okt. 8. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a jó amit a 2. írt. Ha nem szültél előző este be kell menni,tesznek fel méhnyaktágítót(laminária),másnap megcsinálják és ajánlják,h aznap még maradj ott. De ha nincs gond akár haza is mehetsz,ha aláírod. Ha szültél természetesen csak aznap reggel kell bemenni,a hazamenetelre viszont ugyanaz érvényes,mint előbb.
2013. okt. 8. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A tágításért nem irigyellek, embert próbáló.....
2013. okt. 8. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az összes választ! Nekem nem lesz ilyen műtétem, csak érdekelt, mert barátnőmmel egy tört énetet írunk, és ott van egy ilyen :)
2013. okt. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!